04 Şubat 2009 00:00

Orlando Magic’e çifte darbe

NBA’de normal sezon heyecanı sürerken, Hidayet Türkoğlu’nun formasını giydiği Orlando Magic, kendi sahasında Dallas Mavericks’e 105-95 yenildi

Paylaş

NBA’de normal sezon heyecanı sürerken, Hidayet Türkoğlu’nun formasını giydiği
Orlando Magic, kendi sahasında Dallas Mavericks’e 105-95 yenildi.
Dallas’ta Alman yıldız Dirk Nowitzki 29 sayı, 6 ribauntluk performansıyla takımının galibiyetinde başrol oynarken, Jason Terry de 23 sayıyla skora katkı sağladı. Josh Howard ve Jason Kidd’in de 13’er sayı ürettiği Dallas, bu sonuçla üst üste 3. galibiyetini elde etti.
Orlando Magic’te All-Star seçilen oyunculardan Dwight Howard attığı 35 sayıyla hem takımının hem de maçın en skorer ismi oldu. Sahaya ilk 5’te çıkan ve 35 dakikadan fazla süre alan Hidayet Türkoğlu ise karşılaşmayı 18 sayı, 6 ribaunt, 4 asist, 2 top çalma ve 1 top kaybıyla tamamladı. Magic’te alınan yenilgiden ziyade, bu sezon gösterdiği performansla All-Star seçilen guard Jameer Nelson’ın maçın üçüncü çeyreğinde sağ omzunun çıkması can sıktı.
Kobe coştu
Los Angeles Lakers, deplasmanda New York Knicks’i 126-117 yenerken, yıldız basketbolcu Kobe Bryant tam anlamıyla coştu. İspanyol oyuncu Pau Gasol ile birlikte Knicks potasına sayı yağdıran Kobe, 3 rekoru birden tarihe gömdü.
Kobe Bryant karşılaşmada 61 sayı atarak bu salonda tek oyuncu tarafından bir maçta atılan sayı rekorunu kırdı. Eski rekor 55 sayıyla Michael Jordan’a aitti.
Lakers’ta maç boyunca en çok etkili olan 2. isim, İspanyol yıldız Pau Gasol oldu. Gasol, 31 sayı 14 ribaunt 5 asistle karşılaşmayı tamamladı.(SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

F.Bahçe 5 eksikle çalıştı

SONRAKİ HABER

‘Şovmen değilim’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...