06 Şubat 2009 00:00

F.Bahçe Ülker’den 2. yenilgi

Fenerbahçe Ülker, ULEB Avrupa Ligi Top 16 (H) Grubu’ndaki ikinci maçında deplasmanda İtalyan ekibi Montepaschi Siena’ya 87-79 yenilerek ikinci yenilgisini aldı

Paylaş

Fenerbahçe Ülker, ULEB Avrupa Ligi Top 16 (H) Grubu’ndaki ikinci maçında deplasmanda İtalyan ekibi Montepaschi Siena’ya 87-79 yenilerek ikinci yenilgisini aldı. Grupta ilk oynadığı karşılaşmada da İstanbul’da Rusya temsilcisi CSKA Moskova’ya yenilen sarı-lacivertli ekip bu sonuçla gruptan çıkma şansını zora soktu.
Kupa heyecanı
İzmir, bir kez daha dev bir organizasyona ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 20-21-22 Şubat’ta gerçekleştirilecek olan basketboldaki Türkiye Kupası, İzmir Halkapınar Spor Salonu’nda düzenlenecek.
Türkiye Kupası Eleme Grubu maçlarının ardından finale kalan sekiz takım, kupayı müzesine taşıyabilmek için mücadele edecek. Bu yıl 24’üncüsü gerçekleştirilecek olan Türkiye Kupası finallerinde Aliağa Petkim, Antalya B.Belediye, Beşiktaş, Efes Pilsen, Erdemir, Fenerbahçe Ülker, Galatasaray ve Türk Telekom takımları kupa şampiyonu olmak için ter dökecek.
Geçtiğimiz yılki finalde Oyak Renault ile Türk Telekom karşılaşmış Ankara ekibi rakibini yenerek Türkiye Kupası’nın sahibi olmuştu.
Bugüne kadar 8 kez kupayı müzesine taşımayı başaran Efes Pilsen, aynı zamanda en fazla şampiyonluk kazanan takım unvanını elinde bulunduruyor. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Orlando Magic zorlanmadı

SONRAKİ HABER

19. hafta Trabzon’da açılıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...