08 Şubat 2009 00:00

5 KİŞİ RÜŞVETTEN TUTUKLANDI

ADIYAMAN’DA 5 kişi rüşvet suçlamasıyla tutuklandı.

Paylaş

ADIYAMAN’DA 5 kişi rüşvet suçlamasıyla tutuklandı.
Adıyaman İl İdare Kurulu’nda ‘haksız menfaat’ sağladıkları iddiasıyla gözaltına alınan 21 kişiden 5’i tutuklandı. Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, ildeki bazı kamu kurumlarında üst düzey görevlilerin rüşvet karşılığında hukuki olmayan iş ve işlemler yaptığı yönündeki ihbar üzerine başlatılan operasyonda gözaltına alınan 21 kişiden 4’ü, emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.
Adli makamlara sevk edilen 17 zanlıdan Valilik İl İdare Kurulu Müdürü A.D, aynı yerde görevli Şef O.Y.V, Kömür Belde Belediye Başkanı H.G, Kahta İlçesi İkizce Köyü Muhtarı N.E. ve Kömür Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Z.A, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandılar. 12 zanlı ise serbest bırakıldı.
Adıyaman’da 4 Şubat’ta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, Valilik İl İdare Kurulu’na yönelik olarak yapılan operasyonda, 21 kişi ‘haksız menfaat sağladıkları’ iddiasıyla gözaltına alınmış, bazı evrak ve bilgisayarlara da el konulmuştu. ADIYAMAN
ÖNCEKİ HABER

İptal dendi karar nerede?

SONRAKİ HABER

Gökçek’in başı mahkemelerle dertte

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa