12 Şubat 2009 00:00

rumuzlu komiklikler -2-

sus_yoksa, kadın, 24, Antalya Geçen gece nöbetteyken acile 3 yaşında, para yutmuş bir hasta geldi. Babasına ne kadar yuttuğunu sorduk;

Paylaş

sus_yoksa, kadın, 24, Antalya
Geçen gece nöbetteyken acile 3 yaşında, para yutmuş bir hasta geldi. Babasına ne kadar yuttuğunu sorduk; “1 YTL” dedi. Yapılan tetkikler sonucunda bir adet 50 Kuruş ve iki adet 25 Kuruş tespit ettik. Baba bir şekilde haklı olduğu için sadece aramızda gülüşerek konuyu kapattık.
aviakan, erkek, 35, Eskişehir
Tatile giden, hayat dolu yaşlı teyzemiz güya helalleşiyor. “Hadi çocuğum, hakkınızı helal edin, hayat bu; siz ölürsünüz ben göremem, veya siz kör olursunuz beni göremezsiniz...”
pieceoffox, erkek, 28, ABD
8 yaşımdaki yeğenim “Dayı nasıl oluyor da renkli sabundan beyaz köpük çıkıyor?” diye sordu. “Dur bir düşüneyim.” dedim, hala düşünüyorum...
neyazsmacaba?, erkek, 20, İstanbul
Annem arabasını torpidosu için dantel örecek kadar çok seviyor. Geçenlerde arabayı çarpmış ve farı kırılmış. Babamın anlattığına göre trafik polisinin önünde “Yavrumun gözü çıktııııı!” diye ağladığı için polisler heyecanlanıp ambulans çağırmışlar.
mernis, erkek, 40, İstanbul
Kardeşime araba kullanmayı öğretiyorum. Çok hevesli... Bana “Abi çok kolay yaa, aynı bilgisayar oyunu gibi!” diyor. Cevabım; “Evet... Ama tek canın var...”
ÖNCEKİ HABER

arkadaşım özet

SONRAKİ HABER

dördüncü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...