12 Şubat 2009 00:00

Erzincan’da gaspçı dehşeti

ERZİNCAN’da, TEDAŞ görevlisi olduğunu ve sayaç kontrolüne geldiğini söyleyerek bir eve giren kimliği belirsiz gaspçı, ev sahibi 35 yaşındaki Güler Vural’ı, 5 yaşındaki kızı Esra’nın gözleri önünde öldürdükten sonra kolundaki 5 bileziği de alıp kaçtı

Paylaş

ERZİNCAN’da, TEDAŞ görevlisi olduğunu ve sayaç kontrolüne geldiğini söyleyerek bir eve giren kimliği belirsiz gaspçı, ev sahibi 35 yaşındaki Güler Vural’ı, 5 yaşındaki kızı Esra’nın gözleri önünde öldürdükten sonra kolundaki 5 bileziği de alıp kaçtı.
Olay, dün saat 09.30 sıralarında Bahçelievler Mahallesi 54. Sokak 5 Numara’daki iki katlı müstakil evde meydana geldi. Sanayide oto elektrikçisi eşi Tuğrul Vural’ı işine, 2 çocuğunu okula uğurlayan 3 çocuk annesi Güler Vural, bir yandan küçük kızı Esra’nın bakımıyla ilgilenirken, bir yandan da sabah temizliği yapmaya başladı. Bu sırada kapı zili çalınca açan Güler Varal’a, karşısındaki kişi, “TEDAŞ görevlisiyim sayacı kontrol edeceğim” diyerek içeri girdi. Görevli sandığı kişinin bıçağını çıkarması üzerine kendisini dışarı atan Güler Vural, “İmdat” diye bağırıp komşularına sesini duyurmak istedi. Saldırgan bunun üzerine kapının önünde yakaladığı genç kadını saçından tutarak eve soktu. Evden gelen gürültü ve çığlıkları ‘karı-koca arasında kavga’ sanan komşular, karışmak istemedi.
Saldırgan Güler Vural’ı, 5 yaşındaki kızı Esra’nın gözleri önünde karnına sapladığı 5 bıçak darbesiyle öldürdü ve kolundaki 5 bileziği alarak kaçtı.
Komşuları, çığlıklar gelen Vural ailesinin evinden, elbiseleri kan içinde bir kişinin çıkıp kaçtığını görünce hemen polisi aradılar. Bu arada Güler Vural’ın eşi Tuğrul Vural’a da haber verildi. Hemen eve gelen Tuğrul Vural, eşinin öldürüldüğünü görünce sinir krizleri geçirdi.
Polis, kentin giriş ve çıkışlarını tutarak, gaspçının yakalanması için operasyon başlattı. (ERZİNCAN)
ÖNCEKİ HABER

İhmal yine can aldı

SONRAKİ HABER

İKİ KADINDAN BİRİ ŞİDDET GÖRÜYOR

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa