20 Şubat 2009 00:00

Milli Eğitim müdüründen skandal sözler

Eğitim Sen 4 No’lu Şube üyeleri, usulsüz olarak imzalandığı iddia edilen banka promosyonlarıyla ilgili görüştükleri Eyüp İlçe Milli Eğitim müdürünün skandal sözleri ile neye uğradıklarını şaşırdılar

Paylaş

Eğitim Sen 4 No’lu Şube üyeleri, usulsüz olarak imzalandığı iddia edilen banka promosyonlarıyla ilgili görüştükleri Eyüp İlçe Milli Eğitim müdürünün skandal sözleri ile neye uğradıklarını şaşırdılar. Güsamettin Erdoğan’ın “Zaten öğretmenler, para için g...lerini yırtıyorlar” sözlerine tepki gösteren sendika üyeleri, Erdoğan’ın öğretmenlerden özür dilemesini ve görevine derhal son verilmesini istediler.
13 Şubat 2009 tarihinde öğretmenlere yönelik gerçekleştiği iddia edilen hakareti protesto eden Eğitim Sen’liler, Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü önünde basın açıklaması yaptılar. Açıklamayı yapan Şube Başkanı Mehmet Sarı, Erdoğan’ın meşruiyetini kaybettiğini belirtti.
Banka promosyonları ile ilgili görüşmeye giden Örgütlenme Sekreteri Gaye Akpolat, “Daha önce de çok defa gitmiştik. Ama son görüşmemizde İlçe Milli Eğitim müdürü haddini aştı. Ve öğretmenlere küfür etti” dedi. Gaye Akpolat ile beraber görüşmeye giden 4 No’lu Şube Sekreteri Erkan Karataş, küfre maruz kaldıklarını söyledi. (İSTANBUL)
ÖNCEKİ HABER

‘Birbirlerinden hiçbir farkları yok’

SONRAKİ HABER

Müdür atamalarında ‘hemşehri kıyağı’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...