26 Şubat 2009 00:00

Aragones’in kafasında ‘hücum’ var

FENERBAHÇE, Süper Lig’de hafta sonu Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Paylaş

FENERBAHÇE, Süper Lig’de hafta sonu Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Teknik direktör Luis Aragones yönetiminde Samandıra Kamp Merkezi’nde yaklaşık 1.5 saat süren, son bölümü yağmur altında gerçekleştirilen antrenmanda sarı-lacivertli ekip çift kale maç yapıp, hücum organizasyonları üzerinde çalıştı.
Isınma ve pas organizasyonlarının ardından takımı 3 gruba ayıran İspanyol teknik adam, iki gruba yarı sahada çift kale maç yaptırırken, diğer gruba orta alandan başlatılan ataklarla hücum ve savunma çalıştırdı. Gruplar daha sonra yer değiştirerek çalışmasını sürdürdü.
Semih, antrenmanın ardından bir süre daha sahada kalarak Yasin’in yaptığı ortalarla şut çalıştı.
EDU TAKIMLA BİRLİKTE
Sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı olan Brezilyalı savunma oyuncusu Edu takımla çalışmalara başladı. Önceki günkü antrenmanın bir bölümünde yer alan Edu, dünden itibaren takımın tüm çalışmasında yer aldı.
Antrenmanda yer almayan Josico’nun takımdan önce çalışma yaptığı bildirilirken, tedavileri süren Selçuk ve Abdülkadir antrenör Dolu Arslan yönetiminde çalıştı.
Bu arada sol elinde çatlak bulunan Emre, çift kale maçta eline aldığı darbeyle sakatlık geçirdi. Sağlık ekibinin müdahale ettiği futbolcu, saha kenarında yapılan tedavi ve eline sarılan bandajın ardından antrenmana devam etti.
Fenerbahçe, Sivasspor maçının hazırlıklarını bugün basına kapalı yapacağı antrenmanla sürdürecek. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Bayanların yarı final sınavı

SONRAKİ HABER

Galatasaray tur arıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa