11 Mart 2009 00:00

‘Hata yapma lüksümüz yok’

LİGDE son 4 haftada 8 puan kaybeden Trabzonspor hafta sonunda oynanacak kritik Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Paylaş

LİGDE son 4 haftada 8 puan kaybeden Trabzonspor hafta sonunda oynanacak kritik Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
Süper Ligi’nde son 4 haftada 2 mağlubiyet, bir beraberlik ve bir de galibiyet alarak 8 puan kaybeden Trabzonspor için Galatasaray maçı büyük önem taşıyor. Geçtiğimiz hafta Konyaspor karşısında alınan yenilgi sonrasında eleştiri oklarını üzerine çeken teknik direktör Ersun Yanal, Galatasaray karşısında galibiyet hesapları yapıyor. Bu arada yönetim, bazı futbolculara özel hayatlarına biraz daha dikkat etmeleri konusunda uyarılarda bulundu. Teknik Direktör Ersun Yanal ise, oyuncularına bir maç daha kaybetme lükslerinin bulunmadığını söyledi ve “Artık hata yapma lüksümüz kalmadı. Kaybedeceğimiz puanları kaybettik. Biraz daha ciddiyet istiyorum” diyerek oyuncularını uyardı.
Öte yandan Trabzonspor hafta sonu Galatasaray’la oynayacağı maçın hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yaptığı çalışmayla sürdürdü. Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde yapılan çalışmaya tüm futbolcular katılırken, kaleciler takımdan ayrı olarak çalıştı. Bordo-mavili futbolcular idmanı düz koşu yaparak tamamladı. İdman sırasında bazı futbolcuların morallerinin oldukça bozuk oluşu ise dikkat çekti. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Nobre için pazarlık sürüyor

SONRAKİ HABER

Fenerbahçe 2 eksikle çalıştı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...