11 Mart 2009 00:00

Davet

Biz Kıraçlı gençlerin boş zamanlarımızı iyi bir şekilde değerlendirebilmemiz ve diğer yerleşim yerlerine göre geri kalmış, kültürel ve sosyal olarak gelişmesi için kurulmuştur Kıraç-Der.

Paylaş

Biz Kıraçlı gençlerin boş zamanlarımızı iyi bir şekilde değerlendirebilmemiz ve diğer yerleşim yerlerine göre geri kalmış, kültürel ve sosyal olarak gelişmesi için kurulmuştur Kıraç-Der. Derneğimizin bizlere kattıklarını düşünürsek bu tür buluşma noktalarının çoğaltılması kanaatindeyim.
Burada gençlerin kendine öz güveni, topluma kazandırılması sosyalleşme, kültür eksikliğinin giderilmesi öğrencilerin meslek seçimlerini daha iyi anlamak ve doğru karara varmak gibi biz gençlerin gereksinim duyduğu ihtiyaçların, karşılanmasında iyi bir yardımcı olduğu gibi aynı zamanda ortak noktadır.
Derneğimiz, günümüzde neredeyse bağımlılık haline gelen internetin esiri olmaktan kurtulmayı kahveye gidip saatlerce zamanını boş şeyler için öldüren gençlerimizin ziyaret edip eğitim ve kültür düzeylerini geliştirmelerine yardımcı olacak bir ortamdır. Derneğimizin açmış olduğu kurslarla öğrencilerin derslerinde ve gideceği önemli sınavlarda (ÖSS, SBS vs) başarı elde edilebilmesi amacıyla açılmış kurslarda var. Tüm genç arkadaşları birlikte olmaya davet ediyorum.
Avcılar EML Öğrencisi Esma Kındam/Kıraç
ÖNCEKİ HABER

Kıraç-Der’de 8 Mart kutlaması

SONRAKİ HABER

Darbecilerin isimleri silinsin

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...