24 Mart 2009 00:00

A Milliler İspanya’ya gitti

2010 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 5. Grup’ta 28 Mart Cumartesi günü İspanya ile karşılaşacak olan (A) Milli Takım, dün bu ülkeye gitti.

Paylaş

2010 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 5. Grup’ta 28 Mart Cumartesi günü İspanya ile karşılaşacak olan (A) Milli Takım, dün bu ülkeye gitti.
Milliler, İspanya’daki ilk çalışmalarını 19.30’da Ciudad Real Madrid’de Valdebebas’da yapacaklar.
28 Mart Cumartesi günü İspanya’nın başkenti Madrid’deki Santiago Bernabeu Stadı’nda oynanacak ve saat 23.00’te başlayacak karşılaşmayı İsviçre Futbol Federasyonu’ndan Massimo Busacca yönetecek.
(A) Milli Takım’ın İspanya ile 1 Nisan’da Ali Sami Yen Stadı’nda saat 21.00’de oynayacağı 2010 Dünya Kupası eleme grubu maçını ise İngiliz hakem Michael Riley yönetecek.
KAŞ: İSPANYA ÇOK İYİ BİR TAKIM
Milli takım kadrosunda yer alan İspanya’nın Getafe takımı oyuncusu İbrahim Kaş, İspanya’nın eksik oyuncularına karşın çok iyi bir takım olduğunu söyledi.
2010 Dünya Kupası yolunda İspanya ile oynayacakları maçlarının çok önemli olduğunu vurgulayan 22 yaşındaki defans oyuncusu, İspanya’nın Puyol, İniesta gibi sakat oyuncularından yoksun olmasıyla ilgili olarak, “İspanya çok iyi bir takım. Defansta ya da orta sahada olsun bu oyuncuların yerini doldurabilecektir” değerlendirmesinde bulundu.
İbrahim, Real Betis’ten Mehmet Aurelio ve Villarreal’den Nihat Kahveci’nin de kendisi gibi İspanyol liginde oynayıp milli formayı giydiklerini belirterek, “Tabii ki bizim için özel bir maç olacak. Ben Mehmet ve Nihat’a göre daha gencim ve kendimi göstermek istiyorum” şeklinde konuştu. İlk sezonunu geçirdiği Getafe’de teknik direktör Victor Munoz’un tercihiyle kadro dışı bırakılan İbrahim, Fatih Terim’in kendisini milli takıma çağırmasını, “Bekliyordum” diye yorumladı. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Bülent Korkmaz zorlanıyor

SONRAKİ HABER

Arkasspor adını tarihe yazdırdı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa