25 Mart 2009 00:00

Yanal gençlere forma vermiyor

TRABZONSPOR’un genç oyuncularından kimileri bu sezon fazla forma giyme şansı bulamazken, kimileri ise bir dakika bile sahaya çıkma şansı yakalayamadı.

Paylaş

TRABZONSPOR’un genç oyuncularından kimileri bu sezon fazla forma giyme şansı bulamazken, kimileri ise bir dakika bile sahaya çıkma şansı yakalayamadı. Sezon öncesinde Almanya’nın Utreching takımından transfer edilen ve zaman zaman (A) Milli Takım kampına çağrılan Ceyhun Gülselam, 25 hafta sonunda sadece 1 kez ilk 11’de sahaya çıktı. Yedek kulübesinde bekleyen gurbetçi oyuncu 138 dakika görev yapabildi.
Gökdeniz Karadeniz’in Rusya’nın Rubin Kazan takımına transfer olmasından sonra 61 numaralı formayı giyen Barış Memiş de bu sezon ilk 11’de sahaya hiç çıkamadı. Geçen sezon 15 maç forma giyen ve bunun 9’unda ilk 11’de sahaya çıkan Barış, bu sezon ise 10 maçta 186 dakika oynadı. Geçen sezon 2 gol atan Barış, bu sezon ise takımına bir katkı sağlayamadı.
BİR KISMI AYRILDI
PAF takımda devre arasında gol krallığında ilk sırada yer alan ve profesyonel yapılarak Antalya kampına götürülen Göksu ile Burundi Milli Takımı oyuncusu Faty Papy, hiç forma şansı bulamadılar. Antalya kampındaki hazırlık maçlarıyla performansları beğenilen genç oyuncular, ligin ikinci yarısında görev alamadılar.
Hiç forma şansı bulamayan oyunculardan sezon başında Abdulaziz, devre arasında A.gücü’ne transfer olurken, Buğra Erdoğan Ç.Rizespor’a, Fatih Altundağ ise Trabzon Karadenizspor’a verildi. Trabzonspor’da sezon başında da bazı genç oyuncular, Almanya kampının ardından bordo-mavili takımdan ayrılmıştı. Karadeniz ekibinde Sami Büyüktopaç, İsmail Özeren ve Eren Görür, Trabzon Karadenizspor’a verilmişti. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Hidayet son çeyrekte açıldı

SONRAKİ HABER

İSPANYA 8 AYDIR ZİRVEDE

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...