26 Mart 2009 00:00

Lodos, Marmara’yı esir aldı

DÜN başlayan lodos, İstanbul’da trafiğin aksamasına neden olurken, Bursa’da ise şiddetli lodostan 3 kişinin zehirlenmesine neden oldu.

Paylaş

DÜN başlayan lodos, İstanbul’da trafiğin aksamasına neden olurken, Bursa’da ise şiddetli lodostan 3 kişinin zehirlenmesine neden oldu.
İstanbul Marmara Denizi’nde, zaman zaman deniz trafiğinin de aksamasına neden olan lodosun, saatte 60-70 km hızla kısa süreli fırtına şeklinde estiği öğrenildi. Marmara ve Ege Denizi’nde etkili olan şiddetli lodos dün sabah saatlerinde kendini gösterdi. Saatte 60-70 km hızla esen lodos zaman zaman deniz trafiğinin aksamasına neden oldu. İstanbul kıyılarında yüksek dalgaların oluştuğu görüldü. Meteoroloji Genel Müdürlüğü vatandaşları şiddetli lodos ve beklenen sağanak yağışa karşı uyardı. Bursa’da ise şiddetli lodostan dolayı 3 kişi zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. Şiddetli lodostan dolayı 3 kişi sobadan zehirlendi. Zehirlenen kişilerin durumlarının iyi olduğu belirtildi. Bursa Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, kentte yaşanan şiddetli lodosun bu gün yerini sakin bir havaya bırakacağı belirtti. Sağanak yağışın cuma ve cumartesi yerini güneşli bir havaya bırakması bekleniyor. (HABER MERKEZİ)
ÖNCEKİ HABER

ÖZGÜRLÜKLER

SONRAKİ HABER

ÖĞRETİM ÜYESİ FARKI KALDIRILIYOR

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...