28 Mart 2009 00:00

Maden ocağında göçük: İki işçi can verdi

ELAZIĞ’ın Alacakaya ilçesinde bulunan krom ocağında göçük meydana geldi. Göçük altında kalan 2 işçi yaşama veda etti. Alınan bilgiye göre Sori mevkisinde Yunus Dere Krom Tüneli’nin 3 bininci metresinde gece göçük meydana geldi.

Paylaş

ELAZIĞ’ın Alacakaya ilçesinde bulunan krom ocağında göçük meydana geldi. Göçük altında kalan 2 işçi yaşama veda etti. Alınan bilgiye göre Sori mevkisinde Yunus Dere Krom Tüneli’nin 3 bininci metresinde gece göçük meydana geldi. Abdullah Türker ve Mustafa Aksöz isimli işçiler göçük altında kaldılar. Kaymakam Gökhan İkitemur yaptığı açıklamada, göçüğün meydana gelmesinden hemen sonra olay yerine jandarma ve sağlık ekiplerinin ulaştırıldığını bildirdi.
Sevk edilen birliklerin kurtarma çalışmalarına katıldıklarını belirten İkitemur, şunları dile getirdi: “Ancak göçük çok kuvvetli olduğu için işçilerden Abdullah Türker’e sabah saatlerinde ulaşabildik. Maalesef Türker’i ölü bulduk. Diğer işçi Mustafa Aksöz’e henüz ulaşamadık. Kurtarma çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.” Bir süre daha devam eden çalışmaların ardından, Aksöz’ün cansız bedeni de toprak altından çıkarıldı. (ELAZIĞ)
ÖNCEKİ HABER

YENİ DÜNYA

SONRAKİ HABER

Paketlerin bedeli 36 milyar lira

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa