30 Mart 2009 00:00

Yazıcıoğlu’nun cenazesi Ankara’da

Kahramanmaraş’taki kazada hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu ile 3 BBP yöneticisinin cenazeleri Ankara’ya getirildi.

Paylaş

Kahramanmaraş’taki kazada hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu ile 3 BBP yöneticisinin cenazeleri Ankara’ya getirildi. Kazada yaşamını yitiren pilotun cenazesi ise İstanbul’a gönderildi. Hâlâ ulaşılamayan İHA Muhabiri İsmail Güneş’i arama çalışmaları ise devam ediyor.
Cenazeler, Ankara Esenboğa Havaalanı’nda, TBMM Başkanı Köksal Toptan, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, AKP genel başkan yardımcıları Abdülkadir Aksu, Necati Çetinkaya ile BBP yöneticileri, partililer ve yakınları tarafından karşılandı. Yazıcıoğlu’nun ailesi, TBMM Başkan Vekili Nevzat Pakdil ve ölenlerin yakınları da aynı uçakla Ankara’ya geldiler. Yazıcıoğlu ile diğer 3 BBP yöneticisinin cenazeleri, Ankara Gazi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.
Kazada helikopteri kullanan Pilot Mustafa Kaya İstektepe’nin cenazesi ise gece geç saatlerde ailesi tarafından Kahramanmaraş Devlet Hastanesi morgundan alınarak İstanbul’a gönderildi. Arama çalışmaları devam ediyor. BBP tarafından açıklanan cenaze programına göre Yazıcıoğlu’nun cenazesi, 31 Mart Salı günü Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morgundan alınacak. Yazıcıoğlu için ilk tören TBMM’de yapılacak. Daha sonra Kocatepe Camii’nde kılınacak namazın ardından Yazıcıoğlu’nun cenazesi BBP Genel Merkezi’ne getirilecek. Yazıcıoğlu, buradaki törenden sonra Ankara’da defnedilecek. ANKARA
ÖNCEKİ HABER

Beklenen büyük tehlike

SONRAKİ HABER

Kimliğini kaybedince hayatı karardı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...