01 Nisan 2009 00:00

Ersun Yanal arayışta

SÜPER Lig’nin 26. haftasında kendi sahasında İstanbul B.Belediyespor’u konuk edecek olan Trabzonspor’da teknik direktör Ersun Yanal ilk 11’ni şekillendirmeye çalışıyor.

Paylaş

SÜPER Lig’nin 26. haftasında kendi sahasında İstanbul B.Belediyespor’u konuk edecek olan Trabzonspor’da teknik direktör Ersun Yanal ilk 11’ni şekillendirmeye çalışıyor.
Son haftalarda alınan 3 mağlubiyet ve 1 beraberlikten sonra kadroda revizyon yapmayı planlayan teknik direktör Ersun Yanal’ın Belediyespor maçında bunu hayata geçirmesi bekleniyor. Teknik direktör Ersun Yanal, son haftalarda alınan başarısız sonuçlarda başrol oynayan savunma ve forvet hattında değişiklik yapmayı planlıyor. Orta sahayı güçlendirme planlarını yapan Yanal, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada antrenmanlarda alternatif oyun planları üzerinde duruyor. Bazı oyuncuların formsuz olmasından dolayı mutsuz olan Yanal’ın, Belediyespor karşısında değişik bir oyun planıyla takımı sahaya sürmesi beklenirken, sezon başandan beri iki forvet ile oynayan takımı tek forvetle oynatabileceği ve Colman’ı hücuma daha yakın oynatmayı düşündüğü belirtiliyor.
DEĞİŞİKLİK BEKLENİYOR
Son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla zirvede kötü günler geçiren Trabzonspor’da bu sezon ortaya koydukları performanslarıyla hayal kırıklığı yaşatan iki forvet oyuncusundan birinin daha fazla tepki çekmemesi adına Belediyespor maçında yedek kulübesinde oturtması beklenen Ersun Yanal’ın İbrahim Yattara ve Alanzinho’yu ilk 11’de sahaya sürebileceği, Gökhan Ünal veya Umut Bulut ikilisinden birinin kesip Colman’ı kaleye yakın oynatıp gol yollarında etkili olmayı amaçladığı ifade ediyor. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Utah evinde, Orlando deplasmanda galip

SONRAKİ HABER

İspanya ile bir kez daha

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...