02 Nisan 2009 00:00

‘Çekişme keyif veriyor’

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, ligin son üç haftasında zirvede üç takımın kalacağını söyledi.

Paylaş

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, ligin son üç haftasında zirvede üç takımın kalacağını söyledi.
Bülent Uygun, yaptığı açıklamada, Sivasspor’un oynadığı oyunla son iki yılda Süper Lig’in üst sıralarında yer edindiğini ve Anadolu’dan da bir takımın şampiyonluk mücadelesi verebileceğini gösterdiğini belirtti.
Süper Lig’in bu yıl kendisine büyük keyif verdiğini anlatan Uygun, ‘’Ligin üstünde de altında da zor maçlar oynanıyor. Üstü de altı da adeta yangın yeri. Kimin düşüp, kimin şampiyon olacağı anlaşılamıyor. Ligin zirvesinde son üç haftada üç takım kalır. Altta ise büyük mücadele var. Hacettepe dışında kimin düşeceği belli olmaz. Ligin yarısı düşmeme mücadelesi veriyor. Bu da keyif veren futbol ortaya çıkarıyor’’ dedi.
Uygun, Süper Lig’in dibinde bulunan Hacettepe’nin durumuna çok üzüldüğünü, ligin en genç kadrosuna sahip Hacettepe’nin geçen yıl genç kadrosu ile güzel başarılara imza attığını kaydetti.
‘ZEVK VERİYORUZ’
Bülent Uygun, Süper Lig’de şampiyonluk için beş takımın da şansı olduğuna işaret ederek, şöyle konuştu: ‘’Ligin zirvesinde beş takım şampiyonluk mücadelesi veriyor. Şampiyonluk için beş takımın da şansı var, en az hata yapan şampiyon olur. Anadolu’da ‘beşi bir yerde altın’ denir. İşte ligin zirvesindekiler de Anadolu insanının dediği gibi beşi bir yerde altındır. Süper lig’in 4 büyük takımının büyüklüğü tartışılmaz. Hepsi çok kaliteli takım. ‘Sivasspor bunların ardından 5. büyük takım oldu’ demek erken ancak Sivasspor, camiasıyla, başkanıyla, yönetimiyle bir bütündür. Bu bütünlük bize güzel günleri getiriyor. Sivasspor herkese zevk veren top oynuyor.’’
‘MEHMET YILDIZ SİVAS’TA MUTLU’
Uygun, ‘’Mehmet Yıldız gidecek mi?’’ sorusuna da şu yanıtı verdi:
‘’Mehmet Yıldız ile oturup menfaatlerimize bakarız. Mehmet Yıldız’ın gitmesi, Sivaspor’un, Yıldız’ın kendi menfaatine uygun mu bakarız. Her şeyi değerlendiririz. Biz adam satmayız. Kulübün menfaatlerine bakarız. Ancak ben inanıyorum ki Mehmet Yıldız burada mutlu. Ben de mutluyum. Mehmet Yıldız ben olduğum sürece bir yere gitmez.’’
Süper Lig’de oynayan birçok oyuncuyu beğendiğini ifade eden Uygun, ‘’Galatasaray’dan Arda, Servet, Fenerbahçe’de Alex ve Lugano, Beşiktaş’tan Delgado ve İbrahim Toraman’ın takımımda olmasını isterdim. 5 - 6 futbolcu daha var. Bizde de Mehmet Yıldız bulunuyor’’ dedi. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Samandıra’da Eskişehirspor hazırlıkları

SONRAKİ HABER

ŞAMPİYONUN DİRİLİŞİ atv 23.20

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...