02 Nisan 2009 00:00

TRABZON’DA İKİ KAYIP

TRABZON’da hasta olan kardeşini görmek için 33 gün önce evinden ayrılan bir kadın ile 3 gün önce çöp dökmeye gönderilen bir ilköğretim öğrencisi kayboldu.

Paylaş

TRABZON’da hasta olan kardeşini görmek için 33 gün önce evinden ayrılan bir kadın ile 3 gün önce çöp dökmeye gönderilen bir ilköğretim öğrencisi kayboldu.
Trabzon’un Maçka ilçesindeki ilk olay 28 Şubat’ta meydana geldi. Armağan köyündeki evinden, Trabzon’un Pelitli beldesinde hasta olan kardeşini ziyaret etmek üzere ayrılan 3 çocuk annesi Fatma Kalaycı’dan (58) bir daha haber alınamadı. 2 yıldır psikolojik tedavi gördüğü belirtilen Fatma Kalaycı’nın bulunması için çalışmaların sürdürüldüğünü belirten oğlu Adem Kalaycı, “Annemin intihar etmesinden şüpheleniyoruz. Her yeri aradık ama bir sonuca ulaşamadık” dedi.
ÇÖP DÖKMEYE GİTTİ, BİR DAHA DÖNMEDİ
Of ilçesindeki olay ise 29 Mart’ta İrfanlı Mahallesi’nde meydana geldi. İlköğretim okulu 3’üncü sınıf öğrencisi 9 yaşındaki Yusuf Kazdal, ailesi tarafından evin çöpünü dökmeye gönderildi. Küçük çocuğun uzun süre geri dönmemesi üzerine durumu polise bildiren baba Tahir Kazdal, “Kırmızı renkli kazak, siyah mont, lacivert kot pantolon ve yarım bot giyiyordu. Arkadaşları kaybolduğu günün akşam saatlerinde oğlumu ilçe merkezinde görmüş. Oğlumu görenlerin 0535 312 82 62 numaralı telefonu aramasını ya da polise bilgi vermesini istiyoruz” diye konuştu. (TRABZON)
ÖNCEKİ HABER

ÖZGÜRLÜKLER

SONRAKİ HABER

Yasa var uygulayan yok!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...