07 Nisan 2009 00:00

SGK’nın taşınmasına ortak tepki

BES, Türk Büro-Sen ve Tez Koop-İş 2 No’lu Şube üyesi büro emekçileri, Fındıklı Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezi’nin taşınması planına tepki gösterdiler.

Paylaş

BES, Türk Büro-Sen ve Tez Koop-İş 2 No’lu Şube üyesi büro emekçileri, Fındıklı Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezi’nin taşınması planına tepki gösterdiler.
SGK İl Müdürlüğü önünde toplanan büro emekçileri, kurumlarının Sirkeci’de bulunan BAĞ-KUR arşiv binasına taşınmasının planlandığını, söz konusu binada sadece boya işinin yapılmış olduğunu söylediler.
SIKINTI YAŞANACAK
Ortak açıklamayı okuyan BES 2 No’lu Şube Yöneticisi Erhan Taşkıran, söz konusu binanın çalışma koşullarına uygun olmadığını taşınma ve hizmet sunumları sırasında personel ve vatandaşların ulaşım ve nakil işlerinde sıkıntılar yaşanacağını kaydetti.
Sirkeci’de bulunan binada Marmaray inşaatı nedeniyle çatlaklar oluştuğunu, deprem konusunda da ciddi endişeleri bulunduğunu belirten BES Şube Yöneticisi Taşkıran, “SGK İl Müdürlüğü içinde bulunan Fındıklı Sağlık SGM binasının deprem tadilatı ihalesi yaklaşık 9 ay önce verilmesine rağmen bu süre içinde hizmet sunumuna uygun bir binanın bulunamamış olması düşündürücüdür” diye konuştu.
KEYFİ UYGULAMALARA SON VERİLSİN
Bu tür keyfi uygulamalara derhal son verilmesini isteyen Erhan Taşkıran, kendi istediği olmadan hiçbir çalışanın birim ya da müdürlükte görevlendirilmemesini, yeniden yapılandırma uygulamalarının deneme yanılma boluyla değil çağın koşullarına uygun, çalışanların da fikirleri alınarak yapılmasını istedi. (İSTANBUL)
ÖNCEKİ HABER

KRİZ SANAYİ KENTLERİNİ VURDU

SONRAKİ HABER

Sıra ödünç işçiliğe geldi!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...