07 Nisan 2009 00:00

Dikkat yağmur geliyor

TÜRKİYE sağanak yağışların etkisi altına giriyor. Yağışlar, Ege, Batı Akdeniz, Marmara’nın güneyi, İç Anadolu ve Batı Karadeniz’de kuvvetli olacak.

Paylaş

TÜRKİYE sağanak yağışların etkisi altına giriyor. Yağışlar, Ege, Batı Akdeniz, Marmara’nın güneyi, İç Anadolu ve Batı Karadeniz’de kuvvetli olacak.
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nden elde edilen bilgilere göre, ülkenin iç ve batı bölgeleri ile zamanla ülke genelinde sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek olan yağışların; Ege, Batı Akdeniz (Antalya, Isparta ve Burdur) ile Marmara’nın güneyi (Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Bilecik, Yalova ve Sakarya), İç Anadolu ve Batı Karadeniz’in batısında (Bolu, Düzce, Zonguldak ve Karabük) kuvvetli olması bekleniyor.
Hava sıcaklığı iç ve batı bölgelerde 2 ila 4 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.
Rüzgar, genellikle güney yönlerden, Marmara ile Karadeniz kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ile yağış alan yerlerde yağış anında kuvvetli olarak esecek.
Meteoroloji ayrıca, yaptığı uyarıda kuvvetli yağışlar nedeniyle yaşanabilecek sel, su baskını, taşkın, yıldırım düşmesine karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olmalarını istedi. (HABER MERKEZİ)
ÖNCEKİ HABER

İlk işi temizlik oldu

SONRAKİ HABER

Kimlik bilgilerinde seçim karışıklığı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...