09 Nisan 2009 00:00

Beşiktaş taktik çalıştı

SÜPER Lig’de yarın deplasmanda Kocaelispor ile karşılaşacak Beşiktaş, bu karşılaşmanın hazırlıklarını gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

Paylaş

SÜPER Lig’de yarın deplasmanda Kocaelispor ile karşılaşacak Beşiktaş, bu karşılaşmanın hazırlıklarını gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. İdmana, tedavisi devam eden Nobre dışındaki tüm oyuncular katıldı. Gökhan Zan’ın ise Kocaelispor karşısında da forma giyemeyeceği ifade edildi.
BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde, teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde yapılan antrenmanda, siyah-beyazlı oyuncular pas çalışmasının ardından taktik ağırlıklı çift kale maç oynadı.
İdmana, tedavisi devam eden Nobre dışındaki tüm oyuncular katıldı. Toplu koşunun ardından Gökhan Zan, takımdan ayrı çalıştı. Sarı kart cezalısı İbrahim Toraman ve Serdar Özkan dışında, tedavisi süren Gökhan’ın, Kocaelispor maçında da forma giymeyeceği bildirildi.
Sakatlıkları nedeniyle önceki günkü çalışmada yer almayan İbrahim Toraman ve Serdar Özkan da takımla beraber tüm çalışmalarda yer aldı. Arjantinli oyuncu Delgado, çift kale maçta riske edilmezken, bir süredir tek başına çalışmalarını yapan genç oyuncu Aydın Karabulut ise takımla birlikte çalışmalara başladı. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Alex’in derbiye yetişmesi zor

SONRAKİ HABER

Şener: Mücadeleyi bırakmayız

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa