09 Nisan 2009 00:00

‘Para cezası değil hapis cezası verin!’

SAMSUN’da bir çocuk annesi eşi 43 yaşındaki Fikriye Keçeliöz’ü, para vermediği için başına keserle vurarak yaraladığı suçlamasıyla tutuksuz yargılanan işsiz 42 yaşındaki Mustafa Keçeliöz, 3 bin TL para cezasına çarptırıldı.

Paylaş

SAMSUN’da bir çocuk annesi eşi 43 yaşındaki Fikriye Keçeliöz’ü, para vermediği için başına keserle vurarak yaraladığı suçlamasıyla tutuksuz yargılanan işsiz 42 yaşındaki Mustafa Keçeliöz, 3 bin TL para cezasına çarptırıldı. Mustafa Keçeliöz, duruşmada “Bana para cezası vermeyin, ödeyemem. Hapis cezası verin gider yatarım” dedi.
Samsun’da oturan ve işsiz olan Mustafa Keçeliöz, geçen yıl mart ayında alkollü bir şekilde eve gelerek eşi Fikriye Keçeliöz’den 20 lira istedi. Ancak eşinin “Param yok” demesi üzerine elindeki keseri Fikriye Keçeliöz’ün başına vuran Mustafa Keçeliöz, gözaltına alındı. Fikriye Keçeliöz ise kaldırıldığı hastanede tedavi edildi.
TUTUKSUZ YARGILANIYORDU
‘Gaspa eksik teşebbüs ve yaralama’ suçlarından nöbetçi mahkemeye sevk edilen Keçeliöz, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, hakkında Samsun 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’ne dava açıldı. Keçeliöz, geçen mart ayındaki duruşmada, gasp suçunu kabul etmediğini belirterek, “Alkollüydüm. Eşimden para istedim. Vermeyince tartıştık. Bu sırada elimde bulunan keser kafasına çarptı. Vurmadım” dedi. Fikriye Keçeliöz ise keserin yanlışlıkla başına çarptığını belirterek, şikayetçi olmadığını söyledi. Sanık Mustafa Keçiliöz, Hakim Seyfi Topbaş’a, parasının olmadığını söyleyerek, “Bana para cezası vermeyin, ödeyemem. Hapis cezası verin gider yatarım” dedi.
ŞİKAYETÇİ OLMADI
Dün yapılan karar duruşmasına katılan Fikriye Keçeliöz, yine şikayetçi olmadığını belirterek, “Boğuşurken elindeki keser yanlışlıkla kafama değdi. Paramı zorla almak istemedi” dedi. Mahkeme, sanığa yaralama suçundan 5 ay hapis cezası verip daha sonra 3 bin lira para cezasına çevirirken, gaspa eksik teşebbüs suçundan beraatına karar verdi.
Kararın ardından söz alan Keçeliöz, yine “Para cezasını ödeyemem. Ben işsizim. Bana ya iş verin çalışıp ödeyeyim, ya da beni cezaevine gönderin” dedi. (SAMSUN)
ÖNCEKİ HABER

ANTEP EVLERİ KADERİNE TERK EDİLDİ

SONRAKİ HABER

9 aydır haber alınamıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...