09 Nisan 2009 00:00

Doğal gaf müdürüne iftira davası

ANKARA’da yedi üniversite öğrencisinin doğal gazdan zehirlenerek ölmesinin ardından “Çocukların belden yukarısı çıplaktı’’ diyen ...

Paylaş

ANKARA’da yedi üniversite öğrencisinin doğal gazdan zehirlenerek ölmesinin ardından “Çocukların belden yukarısı çıplaktı’’ diyen Başkent Doğal gaz eski Genel Müdürü Veysel Karani Demir hakkında ‘‘İftira’’ davası açılması için suç duyurusunda bulunuldu.
Hayatını kaybeden Ceren Okkalı’nın ailesi, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na, Demir hakkında suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusunda ‘‘Cumhuriyet savcısı ve emniyet, çocukların giyinik olduklarını açıklamasına karşın, müdür hakaret ve iftirada bulunmuştur. Daha sonra da cuma namazına yetişeceğini beyan etmiştir ‘‘ denildi. Demir’in iftira ve hakaret suçundan cezalandırılması istendi. Bu suç duyurusunu inceleyen Ankara Cumhuriyet Savcılığı, eski müdür için hakaret suçunun oluşmadığını belirterek takipsizlik kararı verdi. Bunun üzerine Ceren Okkalı’nın aile avukatları takipsizlik kararının kaldırılması için, Sincan Ağır Ceza Mahkemesi’ne başvurdu. (ANKARA)
ÖNCEKİ HABER

HAYAT SUDAN UCUZ

SONRAKİ HABER

Yoksa bu işte bir dalavere mi var?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...