10 Nisan 2009 00:00

obama’nın kedisi!

Barac Obama’nın başını okşadığı kedi daha şimdiden meşhur oldu bile! Hemen hemen tüm gazete ve televizyonlar bu görüntüyü haber yaparak altına birbirinden ilginç yorumlar yazdılar:

Paylaş

Barac Obama’nın başını okşadığı kedi daha şimdiden meşhur oldu bile! Hemen hemen tüm gazete ve televizyonlar bu görüntüyü haber yaparak altına birbirinden ilginç yorumlar yazdılar:
- Obama’nın başını okşadığı kedi Ayasofya’nın kadrolu kedisi çıktı! Kedinin son 2 yıldır sigortasının yatmadığı öğrenildi!
- Sempatik tavırları ile ilgi odağı olan Obama’nın, Ayasofya Müzesi’ndeki kedinin başını okşaması halk arasında da hayvan sevgisini artırdı! Görüşünü aldığımız vatandaşlar “İnsanın kedi olası geliyor” dedi!
- Obama kedinin başını okşadı, kedi kedi olalı böyle bir ilgi görmedi!
- Obama’nın başını okşadığı kediye dizi teklifleri yağıyor!
- Kedi Hollywood’a açılıyor!
- Ergenekon savcısından kediye soruşturma! Kedinin CIA Ajanı olduğundan kuşkulanıyor! Kedinin telefon miyavlamaları internet sitelerinde yayınlandı!
- Siyasi partiler Obama tarafından başı okşanan kediyi önümüzdeki dönemde milletvekili adayı göstermek için kıyasıya yarışıyorlar!
- Maliye Bakanı Unakıtan kedi ile resim çektirenlerden yüzde 20 oranında vergi alacaklarını söyledi! Unakıtan bu vergiyi nasıl tahsil edeceğini söylemedi!
- Turizm Bakanlığı kediye el koydu! Kedi bir müzede halka gösterilecek ve girişler ücretli olacak! Çocuklara bedava!
- Yoğun ilgiden havalara giren kedinin şekli değişti! Kedi “ağır abi” takılıyor!
- Obama’nın başını okşadığı kedi ile resim çektirmek isteyen turistler birbirine girdi! Çıkan arbedede kedi “miyav” dedi vatandaşlar “Kükredi!”
- Şöhret kediye yaramadı kedi kendini alkole verdi!
Obama’nın başını okşadığı kedinin siyasi hayatımıza girdiği yapılan yorumlardan ve haberlerden belli oldu! Yakaladığı her fırsatta vatandaşı azarlayan Başbakan Erdoğan için de yeni bir kapı açılmış olmalı! Zira insanlar bilinen azarlardan sıkılmıştı:
- Başbakan hayvansever protestocuyu azarladı, “Haydi bakalım hanımefendi kedini de al git burdan!”
- Kedinize bile mama alamamaktan bahsediyorsunuz! Kediyi beslemek için evinize alırken bana mı sordunuz!
Şu an için kedinin yaşını başını bilmiyoruz! Ama günün birinde öldüğünde birçok gazete ve televizyona haber olacağı ve aşağı yukarı neler yazılıp çizileceği şimdiden belli oldu:
- Obama’nın başını okşadığı kedi Ayasofya Müzesi’nde yürürken yanlışlıkla yön değiştirip Hakka yürüdü! Kedinin nereye gömüleceği merak konusu!
- Kedinin zehirlendiğinden kuşkulanılıyor! Kedinin en son kimlerle yemek yediği araştırılıyor!
- Ayasofya Müzesi’nde kedi adına bir kürsü açılacak! Kürsüye küçük bir kabın içerisine süt ve su konulacak!
- Kedi için 1 gün yas ilan edildi! Okullar 1 gün tatil!
- Bu dünyadan kedi geçti!
ÖNCEKİ HABER

Hem bizden, hem değil gibi

SONRAKİ HABER

Zirvenin uzağında bir derbi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...