14 Nisan 2009 00:00

BURSA HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Beşiktaş, Bursaspor ile oynayacağı Süper Lig maçının hazırlıklarına başladı.

Paylaş

Beşiktaş, Bursaspor ile oynayacağı Süper Lig maçının hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Mustafa Denizli yöntiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanda, siyah-beyazlı futbolcular kondisyon ve pas çalışmalarının ardından yarı sahada çift kale maç oynadı.
Sol kasığında ağrıları olan Rüştü, salonda tedavi olurken, belinde ağrısı olan Nobre kondisyon çalışmasına katılıp, çift kale maçta yer almadı. Kocaelispor karşılaşmasından sakatlığı bulunan Sivok ise kondisyon ve pas çalışmasına katılıp, çift kale maç sırasında fizyoterapist eşliğinde çalıştı. İzinli olan ve ikiz çocuklarını görmeye Almanya’ya giden Fabian Ernst antrenmana katılmadı. Siyah-beyazlılar, bugün yapacakları antrenmanla Bursaspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.
Bu arada Beşiktaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, Yavru Kartal Dergisi üyesi olan çocuklara özel organizasyonlar düzenleyecek. Siyah-beyazlı kulübe başvuruda bulunan ilk 300 Yavru Kartal Dergisi üyesi, 19 Nisan Pazar günü oynanacak Beşiktaş-Burasspor karşılaşmasını, BJK İnönü Stadı’nda oluşturulacak çocuk tribününde velisiyle birlikte izleyecek. Ayrıca başvuruda bulunan ilk 50 Yavru Kartal üyesi, 24 Nisan Cuma günü BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılacak antrenmanı izleme şansı bulacak. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Anadolu’nun yeni umudu

SONRAKİ HABER

‘En başarılı takım Sivasspor’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...