15 Nisan 2009 00:00

Taner Gülleri en az iki hafta yok

KOCAELİSPOR’un Beşiktaş ile oynadığı maçta sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan golcü oyuncu Taner Gülleri, İzmir’de Operatör Dr. Bület Zeren tarafından ameliyat edildi.

Paylaş

KOCAELİSPOR’un Beşiktaş ile oynadığı maçta sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan golcü oyuncu Taner Gülleri, İzmir’de Operatör Dr. Bület Zeren tarafından ameliyat edildi. Tecrübeli futbolcunun 2 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.
Kocaelispor’un tecrübeli golcüsü Taner Gülleri’nin yapılan muayenesinde sol dizinde iç menüsküs yırtığı tespit edildiğini belirten Operatör Dr. Bület Zeren, “Sol iç dizde menisküs yırtığı tespit ettik. Yaklaşık 45 dakikalık artroskopi yöntemiyle ameliyat gerçekleştirdik. Taner, 2 hafta sahalardan uzak kalacak” diye konuştu.
‘ŞU ANDA TRANSFERİ DÜŞÜNMÜYORUM’
Yaşadığı talihsiz sakatlıktan dolayı üzgün olduğunu belirten golcü futbolcu Taner Gülleri ise, “Takımım kritik bir dönemden geçiyor. Ancak şu an kendi durumumu düşünmek zorundayım, talihsiz bir şekilde sakatlandım. Maçın başında olması da üzücü oldu. Beşiktaş maçını kazanmak zorundaydık. Bir an önce sahalara dönmek istiyorum. Ligin bitmesine 7 hafta var ve kritik durumdayız takım olarak. Rakiplerimiz kaybediyor biz de kaybediyoruz. Denizlispor maçından galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum” diye konuştu. Şu anda transferi düşünmediğini ifade eden Taner Gülleri, “Transferde ismimin geçmesi çok normal, ama ben şu an transferi düşünmüyorum. Takımım kötü durumdayken benim transfer düşünmem doğru olmaz. Sezon sonu gelen teklifleri elbette değerlendireceğiz” dedi. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Sivasspor hazırlıklarını çift idmanla sürdürdü

SONRAKİ HABER

6 oyuncu PFDK’ya sevkedildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...