16 Nisan 2009 00:00

‘Konyaspor’u önemsiyoruz’

SİVASPOR Teknik Direktörü Bülent Uygun, sezon sonunda yalnızca bir takımın şampiyon olacağını belirtti.

Paylaş

SİVASPOR Teknik Direktörü Bülent Uygun, sezon sonunda yalnızca bir takımın şampiyon olacağını belirtti. Uygun, Konya deplasmanını önemsediklerini belirterek, “Kalan maçlardaki en zor deplasmana gidyoruz” dedi.
Cumartesi günü deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak olan Sivasspor, maç hazırlıklarını dün tesislerde yaptığı çalışma ile tamamladı.
Sivasspor’un kentteki son çalışmasına izinli olan Murat Erdoğan dışında bütün futbolcular katıldı.
Yağmur altında gerçekleştirilen çalışma, koşu antrenmanı ile başladı. Antrenmanın ikinci bölümünde futbolcular yarı sahada çift kale hentbol maçı yaptı. Maç ilginç görüntülere sahne oldu. İstasyon çalışması ile devam eden antrenmanın son bölümünde ise Teknik Direktör Bülent Uygun, sağdan ve soldan yapılan ortalar ile şut çalışmasına yer verdi. Antrenman yarı sahada çift kale maç ile sona erdi.
Konyaspor deplasmanına büyük önem verdiklerini ifade eden Teknik Direktör Bülent Uygun, “Bulunduğumuz süreçte zor bir deplasmana gidiyoruz. Konyaspor, kadrosu, futbolcu ve seyirci potansiyeli ile önemli bir takım. Liderliğimizi devam ettirmek istiyoruz. En zor deplasmanımıza gidiyoruz.” dedi.
‘KENDİMİZE BAKIYORUZ’
Şampiyon olmayı istediklerini belirten Uygun, “Ligin sonunda bir takım şampiyonluğu tadacaktır. Bunu biz tatmak istiyoruz. İki sezonluk başarıyı kupayla taçlandırmak istiyoruz. Avantajımızı en iyi şekilde kullanmayı hedefliyoruz” dedi.
Rakiplere oranla fikstür ajantajına da değinen Uygun, “Yendiğiniz zaman avantaj sağlıyorsunuz. Rakiplere değil kendimizin ne yaptığına bakıyoruz. Liderliği bir puan da olsa önde götürdüğümüz bir ortamda alacağımız sonuçlar bu avantajımızı sürdürecektir” diye konuştu.
(SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Nobre, Delgado ve Yusuf idmana katılmadı

SONRAKİ HABER

Aragones’den yeni arayışlar

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...