18 Nisan 2009 00:00

‘Bizim de Beşiktaş kadar puana ihtiyacımız var’

BURSASPOR Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş ile yarın deplasmanda yapacakları maça ilişkin, ‘’Beşiktaş’ın şampiyonluk yolunda ne kadar puana ihtiyacı varsa, bizim de aynı şekilde UEFA Kupası yolunda o kadar puana ihtiyacımız var’’ dedi.

Paylaş

BURSASPOR Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş ile yarın deplasmanda yapacakları maça ilişkin, ‘’Beşiktaş’ın şampiyonluk yolunda ne kadar puana ihtiyacı varsa, bizim de aynı şekilde UEFA Kupası yolunda o kadar puana ihtiyacımız var’’ dedi.
Sağlam, düzenlediği basın toplantısında, yarın akşam İnönü Stadı’nda ligin şampiyonluk adaylarından Beşiktaş ile zorlu bir maça çıkacaklarını belirtti.
Rakiplerinin şu an ligin en formda ekiplerinden biri olduğunu ve kendi sahasında taraftarının desteğini arkasına aldığı zaman etkili oynayabildiğini anlatan Sağlam, dolayısıyla işlerinin kolay olmadığını vurguladı.
Sağlam, sarı kart cezalısı Sercan Yıldırım ile Tadeu ve Muhammet’in, sakatlıkları nedeniyle bu maçta forma giyemeyeceklerini ifade etti.
Hedeflerinin İnönü Stadı’ndan mutlu ayrılmak olduğunu belirten Sağlam, ‘’Beşiktaş’ın şampiyonluk yolunda ne kadar puana ihtiyacı varsa bizim de aynı şekilde UEFA Kupası yolunda o kadar puana ihtiyacımız var. Deplasmanda oynayacak olmanın endişesine kapılmadan, futbolun güzelliklerini sahaya yansıtmaya çalışarak, iyi mücadele ederek, orada bizi hedefimize götürecek olan puanları almaya çalışacağız’’ diye konuştu.
ÇEKİŞMELİ GEÇECEK
Sağlam, puan kaybına tahammülü olmayan iki takımın mücadelesinin oldukça çekişmeli ve zevkli geçeceğine değinerek, ‘’Dolayısıyla bu sene birçok zoru başarmış olan futbolcularımızın, İnönü Stadı’ndan bizi mutlu edecek, gelecek adına biraz daha umutlandıracak mücadeleyi ortaya koyup, puanları alacağını düşünüyorum’’ diye konuştu.
Ertuğrul Sağlam, ‘’Maç öncesi futbolcularınızın psikoloji nasıl?’’ yönündeki soruyu ise şöyle yanıtladı: ‘’Biz maçı gergin hale getirecek şekilde futbolcularımıza ne söylemde bulunduk ne de maç öncesinde, içinde, sonrasında öyle bir arayış içinde olacağız. Geçen hafta Ankaragücü maçı da atmosfer itibarıyla bizim için gergin bir karşılaşmaydı. Bizim oyuncularımız daha önce de büyük karşılaşmalar oynadılar. Şunun bilincindeyiz biz; bu karşılaşmada 3 puan alma gibi zorunluluğumuz var. Çünkü eğer üzerimizdeki takımlara biraz daha yaklaşmak istiyorsak, buradan puan kaybetmememiz gerekiyor.’’ (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

UEFA Kupası Almanya ya da Ukrayna’ya gidecek

SONRAKİ HABER

Sivasspor, Konya virajında

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...