20 Nisan 2009 00:00

Şampiyon olmamız mucize

FENERBAHÇE Teknik Direktörü Luis Aragones, Ankaraspor’a 1-0 yenildikleri maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, şampiyonluk şanlarının artık çok az olduğunu söyledi.

Paylaş

FENERBAHÇE Teknik Direktörü Luis Aragones, Ankaraspor’a 1-0 yenildikleri maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, şampiyonluk şanlarının artık çok az olduğunu söyledi.
Aragoenes, ‘’Şampiyonluk şansımız artık çok zor bir duruma geldi. Futbolda herşey bitti denemez ama imkansıza yaklaşmış durumda’’ diye konuştu.
Ankaraspor’un karşılaşmada çok fazla üzerlerine gelmediğini ifade eden İspanyol teknik adam, ‘’Geldikleri tek pozisyonda golü buldular. Kaybetmeyi hak etmedik. Pozisyon yakaladık ama net bir gol pozisyonu elde edemedik. Orta alanda Selçuk ve Emre ile oyunu domine ettik ama oyunu kanatlara açamadık. Bunu yapamayınca maçı da kazanamadık’’ yorumunu yaptı.
Aragones, kupa maçı için endişesi olup olmadığı yönündeki bir soru üzerine, ‘’Önümüzdeki maçları konuşmaya gelmedim buraya. Bu maçı değerlendirmeye geldim. En büyük suçlu kim diye sorarsanız, tabiki de benim’’ yanıtını verdi.
KOCAMAN: BU KÖTÜ GİDİŞ BİTECEKTİ...
Ankaraspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman ise ligde 10 maç aradan sonra galibiyet aldıklarını söyledi.
İkinci yarının ilk 3 puanını zorlu bir maç sonunda elde ettiklerini vurgulayan Kocaman, ‘’Bir şekilde bu kötü gidiş bitecekti. Minare yıkıldı ama mihrap yerindeydi. Son 3 hafta dışında oyunumuz iyiydi. En önemli avantajımız motivasyonu düşük iki takımın karşılaşmasıydı. Fenerbahçe’nin eksik gelmesi ve ligdeki motivasyonunun azalmış olması bize avantaj sağladı. Çok kolay olmuyor yine de. Zor bir maç oynadık. Güzel bir galibiyet aldık. Çok puan kaybettik. Birkaç adım daha ilerlemek istiyoruz’’ dedi.
Ankaraspor Kulübü Onursal Başkanı Melih Gökçek de kendisinin doğuştan Fenerbahçeli olduğunu dile getirerek, ‘’Ama önce can sonra canan. Kazanmamız gerekiyordu. Artık kabuğumuzu kırdık. Bundan sonra daha güzel sonuçlar gelecektir. Seçimler nedeniyle futbolcularla bir araya gelip onlara moral verememiştim. Bu maç öncesinde onlarla birararya geldik, bir görüşmemiz oldu’’ diye konuştu. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

iyi ki doğdun schröder!

SONRAKİ HABER

MEDYATİK

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...