22 Nisan 2009 00:00

Sur’da 90 yıldır konuşulan proje hayat buldu

DİYARBAKIR Büyükşehir Belediyesi ve Sur Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Gazi Caddesi Genişletme Projesi, bazı işyerlerinin yıkımı ile hayata geçirilmeye başlandı.

Paylaş

DİYARBAKIR Büyükşehir Belediyesi ve Sur Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Gazi Caddesi Genişletme Projesi, bazı işyerlerinin yıkımı ile hayata geçirilmeye başlandı. Sur Belediye Başkanı Abdullah Demirbaş, 90 yıldan beri konuşulan projeyi hayata geçirdiklerini belirtti. Büyükşehir Belediyesi İmar ve Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen yıkım çalışmalarını Sur İlçe Belediye Başkanı Abdullah Demirbaş da yerinde izledi. Burada bir açıklama yapan Demirbaş, görevden alındığı dönemi kastederek, 22 ay önce yarım kalan bir projeye kaldığı yerden devam ettiklerini kaydetti. Ortak proje hakkında bilgi veren Demirbaş, “Biz bugün 90 yıldır konuşulan bir projeyi hayata geçiriyoruz. Ve esnafımızı mağdur etmeden projemizi gerçekleştireceğiz” dedi.
Demirbaş, amaçlarının dünyanın sayılı güzelliklerin biri olan Sur ilçesinin layık olduğu yere getirmek olduğunu belirterek, çalışmalarının bu yönde süreceğini ifade etti.
DİYARBAKIR
ÖNCEKİ HABER

Davalar gözdağı için

SONRAKİ HABER

Baydemir ve Atalay’a hapis cezası

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...