23 Nisan 2009 00:00

Liverpool ile Arsenal nefesleri kesti

İNGİLTERE Premier Ligi’nin 33. hafta mücadelesinde Liverpool ile Arsenal, Liverpool’un sahası Anfield Road’da karşı karşıya geldi.

Paylaş

İNGİLTERE Premier Ligi’nin 33. hafta mücadelesinde Liverpool ile Arsenal, Liverpool’un sahası Anfield Road’da karşı karşıya geldi. Zorlu bir mücadele ve büyük bir heyecana sahne olan karşılaşma 4-4 sonuçlandı.
44424 kişinin izlediği karşılaşmada adeta Andrey Arshavin-Fernando Torres düellosuna sahne oldu. Maçta, Arsenal’in gollerini 36, 67, 70, ve 90. dakikalarda Andrey Arshavin kaydederken ev sahibi ekip Liverpool’un golleri ise 49 ve 72. dakikalarda Fernando Torres ile 56. ve 90+1. dakikalarda Benayoun’dan geldi.
ARSHAVIN TARİHE GEÇTİ
Arsenal’in Rus yıldızı Andrei Arshavin Liverpool karşısında takımının 4 golüne de imza atarak tarihe geçti.Arshavin aynı zamanda Anfield Road’da 4 gol atan ilk deplasman takımı oyuncusu oldu.
Bu sezon bir maçta dört kaydeden ilk futbolcu unvanını da elde eden Arshavin’in bu başarısını Arsenal’de en son 16 Nisan 2004’de Thierry Henry gerçekleştirmişti.
(SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Kara Katür Yazılar

SONRAKİ HABER

Cleveland emin adımlarla…

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...