24 Nisan 2009 00:00

‘Çocuk demek oyun demek’

MİMARLAR Odası Ankara Şubesi’nin düzenlediği çocuk şenliğinde bir araya gelerek dilek ağacına dilekler asan çocuklar iyi bir yaşam, temiz ve yeşil bir çevre talep ettiler.

Paylaş

MİMARLAR Odası Ankara Şubesi’nin düzenlediği çocuk şenliğinde bir araya gelerek dilek ağacına dilekler asan çocuklar iyi bir yaşam, temiz ve yeşil bir çevre talep ettiler. Şenlikte çamurdan heykeller yapan çocuklar, Dikmen Barınma Hakkı Bürosu Çocuk Korosu’nun söylediği şarkılara hep beraber eşlik ettiler.
Dün Konur Sokakta “Çocuk demek oyun demek” adıyla düzenlenen etkinlikte çocuklar, heykel çadırında heykel yaptılar, oyuncak çadırında oyun oynadılar. Dilek ağaçlarına dileklerini asan çocuklar, temiz çevre ve yeşil alan istediler. Gelecekte kendilerini bekleyen sınav sistemine de dikkat çeken çocuklar iyi bir yaşam talep ettiler.
Dikmen Vadisi’nde oturan 9 yaşındaki Fatma Araba, evinin yıkılmamasını diledi. 8 yaşındaki Taylan Dugan, özgürlüğü ifade ettiği için çamurdan uçak yaptı. Dugan, yeşil alanların ve oyun oynanabilecek yerlerin arttırılmasını istedi. Etkinlikte konuşan Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, çocukların bayramlarını kutlayabilmeleri için bu tarz etkinliklerin önemli olduğunu söyledi. (ANKARA)
ÖNCEKİ HABER

BAŞYAZI

SONRAKİ HABER

HASTA ÇOCUKLAR FUTBOLCULARLA BULUŞTU

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa