30 Nisan 2009 00:00

Yuvacık Barajı davası Ankara’daki dava ile birleştirildi

YUVACIK Barajı ile ilgili davada, milletvekili olduğu için yargılanamayan Sefa Sirmen’in davasına Kocaeli 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edildi.

Paylaş

YUVACIK Barajı ile ilgili davada, milletvekili olduğu için yargılanamayan Sefa Sirmen’in davasına Kocaeli 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edildi. Dünkü duruşmada Ankara 7. Ağır Ceza Mahkemesi’ne ait 2009/147 esas sayılı dosya ile bu dosyanın birleştirilmesi talep edildi. Talep kabul edildi.
Kocaeli 2. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya sanık Sefa Sirmen katılmazken, sanık avukatı Fahri Örengül, meclis üyesi olması nedeniyle vekillikten çekildiği için duruşmaya katılmadı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin avukatları Ankara 7 Ağır Ceza Mahkemesi tarafından daha önce verilen beraat kararının Yargıtay 5. Ceza Dairesi tarafından bozulduğunu dile getirerek, bozma kararını mahkemeye sundular. Ayrıca Ankara 7. Ağır Ceza Mahkemesi’nin 2009/147 sayılı dosyası ile birleştirilmesi talebinde bulunuldu.
Mahkeme heyeti Ankara 7. Ağır Ceza Mahkemesi’nin eski esas sayılı dava dosyası ile mevcut dava dosyasının birbiriyle bağlantılı olması nedeniyle birleştirilmesine, bu nedenle duruşmanın 26 Haziran 2009 tarihine ertelenmesine karar verdi.
(KOCAELİ)
ÖNCEKİ HABER

ENGELSİZ YAŞAMAK İSTİYORLAR

SONRAKİ HABER

Aile hekimliği 2010’da Ankara’da

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...