05 Mayıs 2009 00:00

Dünya gazetecileri Antalya’da buluşuyor

Türkiye, Rusya ve diğer ülkelerden medya yöneticileri ve gazeteciler ile Dünya Gazeteciler...

Paylaş

Türkiye, Rusya ve diğer ülkelerden medya yöneticileri ve gazeteciler ile Dünya Gazeteciler Federasyonu ve UNESCO yetkililerinin katılacağı “Rusya Gazeteciler Birliği 2009 Yılı Kongresi ve Uluslararası Medya Forumu” 7-14 Mayıs tarihlerinde Antalya’da yapılacak. 8 Mayıs’da resmi açılış oturumu yapılacak olan kongrenin, ağırlığı BDT ve Rusya’dan yüzlerce gazetecinin katılımıyla gerçekleşmesi nedeniyle Türkiye’nin dış tanıtımında ve yurtdışı iletişimde önemli bir kilometre taşı olacağı belirtiliyor.
Kongre sırasında Antalya Gazeteciler Cemiyeti’nin inisiyatifiyle Türk ve Rus gazetecileri ortak bir platformda sürekli biçimde biraraya getirmeyi amaçlayan “Gazeteciler Kulübü”nün toplantıları yapılacak. Kongre sırasında, ‘Hazar Denizi: Gelecek Uğruna partnerlik’, ‘Gazeteci soruşturmaları, Rus projesi tanıtımı’ ve ‘Kuzey okyanusunun keşfedilmesi – yüzyılın gündemi’ başlıklı özel programlar da yer alacak.
Türkiye’den Turizm Bakanlığı yetkilileri, Antalya Gazeteciler Cemiyeti ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu temsilcilerinin yanı sıra birçok BDT ve Avrupa ülkesinden üst düzey gazeteci cemiyeti yetkililerinin etkinliğe katılımı bekleniyor.
(MEDYA SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Hakkari Gazeteciler Cemiyeti kuruldu

SONRAKİ HABER

Oyunun 25. yılında ödül

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...