04 Mayıs 2009 00:00

Efes Pilsen son haftaya da zirvede girdi

BASKETBOL Ligi’nde 29. hafta maçları tamamlanırken, Antalya B.Belediyesi’ni 97-89 mağlup eden Efes Pilsen normal sezonun son haftasına da 56 puanla liderlik koltuğunda girdi.

Paylaş

BASKETBOL Ligi’nde 29. hafta maçları tamamlanırken, Antalya B.Belediyesi’ni 97-89 mağlup eden Efes Pilsen normal sezonun son haftasına da 56 puanla liderlik koltuğunda girdi. Efes’in takipçileri Türk Telekom ile Fenerbahçe Ülker de deplasmanda galip gelerek 50’şer puanla ikinci ve üçüncü sıralardaki yerlerini korudular.
Oyak Renault, Ankara’da Casa TED Ankara Kolejliler’i 67-82 mağlup ederek puanını 42’ye çıkarttı ve play-off umutlarını son haftaya taşımayı başardı.
İkinci sıradaki Türk Telekom, deplasmanda Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi’ni 65-84 mağlup etti. Averajla üçüncü sırada yer alan F.Bbahçe Ülker de yine deplasmanda Erdemirspor’u 81-75 yenerken, G.Saray ise sahasında Aliağa Petkim’i 84-59’luk skorla geçmeyi başardı ve son haftaya 49 puanla dördüncü sırada girdi.
Beşiktaş, İzmir’de Karşıyaka’yı 89-87 yenerek beşinci sırada yer aldı. Mersin B. Belediyesi’ni 91-82 yenen Kepez Belediyesi, ligde kalma umutlarını son haftaya taşıdı. Darüşşafaka ise deplasmanda Banvit’i 93-95 yenerek averajla dokuzuncu sıranın sahibi oldu.
30. haftanın maçları şöyle: Beşiktaş-Casa TED, Türk Telekom-Galatasaray, Antalya B.Bld.-Banvit, Fenerbahçe Ülker-P.Karşıyaka, Darüşşafaka-Selçuk Üni., Aliağa Petkim-Erdemirspor, OYAK-Kepez Bld., Mersin B.Bld.-Efes Pilsen. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Kara Katür Yazılar

SONRAKİ HABER

Takımların değil, oyuncuların ligi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...