10 Mayıs 2009 00:00

Yine şampiyon

TÜRKİYE Bayanlar Basketbol Ligi play-off final serisi üçüncü maçında deplasmanda Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni 68-54 yenen Fenerbahçe seride durumu 3-0’a getirerek, sezonu şampiyon olarak tamamladı

Paylaş

TÜRKİYE Bayanlar Basketbol Ligi play-off final serisi üçüncü maçında deplasmanda Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni 68-54 yenen Fenerbahçe seride durumu 3-0’a getirerek, sezonu şampiyon olarak tamamladı.
Son maç öncesinde seride 2-0 önde bulunan son 3 yılın şampiyonu Fenerbahçe, Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni deplasmanda da rahat bir oyunun ardından mağlup etti ve bir kez daha mutlu sona ulaştı. Mersin Edip Buran Spor Salonu’ndaki mücadele sonunda Fenerbahçe arka arkaya 4. kez Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi’nde şampiyonluğa ulaştı. Bu sezon Türkiye Kupası’nı da kazanan Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı böylece 2008-2009 yılını 2 kupayla tamamlamış oldu. Sarı lacivertli ekipte Tamara Sutton Brown 18 sayı 12 asistle double double yaparak sahanın en skorer ismi oldu. Nevriye Yılmaz 17, Esmeral Tunçluer ise 13 sayı ile takımlarının galibiyetine katkıda bulundular.
Öte yandan Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçeli oyuncular dün Şükrü Saracoğlu Stadyumu Maraton Tribünü’ndeki Fenerium Mağazası’nda düzenlenen bir organizasyonda taraftarlara imza dağıttılar. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Süreyya Ayhan sıfırdan başlayacak

SONRAKİ HABER

‘Manchester City’nin teklifiyle ilgilenmiyorum’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...