04 Haziran 2009 00:00

Antalya’da patlama: 3 ölü

ANTALYA’da bir tekstil atölyesinin yemekhanesinde yaşanan patlamada 3 kişi yaşamını yitirdi, bir kişi de ağır yaralandı.

Paylaş

ANTALYA’da bir tekstil atölyesinin yemekhanesinde yaşanan patlamada 3 kişi yaşamını yitirdi, bir kişi de ağır yaralandı. Sabah saat 8.30’da İsmet Paşa Caddesi üzerindeki mayo dikimi yapılan atölyede meydana gelen patlamanın nedeni, tüp gaz.
Seher Yerebakan İşhanı’nda bulunan, Mete Duru’ya ait Murat Tekstil atölyesinde LPG tüpü patladı. Büyük hasara neden olan patlamada atölye işçisi Tuğba Anak (22), Aziz Demircioğlu (60) ve su tesisatçısı Faik Aslan (60) yanarak hayatını kaybetti. İşhanının önünde bulunan kapıcı Mustafa Kınay (62) ise patlamanın yarattığı alev topuyla ağır yaralandı, hastaneye kaldırıldı.
Yangın söndürme çalışmaları saatlerce sürerken, patlamanın ardından çevredeki binalarla caddede bulunan araçların camları kırıldı. İtfaiye ekipleri, cesetleri 2 saat sonra çıkarabildi.
Görgü tanığı Mazlum Petek, olay anını şöyle anlattı: “Dükkanımı erken saatlerde açtığım için olayı canlı canlı yaşadım. Önce büyük bir patlama sesi duyuldu. Ardından hemen karşımda bulunan iş merkezinin camlarından alev fışkırdı. Patlamada binanın kapıcılığını yapan kişinin yaralandığını gördük. Hemen yardımına koştuk”
Bir itfaiyeci, cam kırığı nedeniyle yaralanırken, Muratpaşa Kaymakamı Fatih Kocabaş, “Patlama, gaz sıkışması sonucu elektrik düğmesine basılmasıyla meydana gelmiş” dedi. (ANTALYA)

BAKIRKÖY’DE DE TÜPGAZ PATLADI
İstanbul’da bir kafeteryada meydana gelen patlama da korkuttu. Dün öğle saatlerinde 5 katlı bir binanın bodrum katında bulunan kafeteryada, tüp gazdan kaynaklanan bir patlama meydana geldi. 3 kişi yaralandı. Binada çökme olunca tedbir amacıyla çevredeki binalar da boşaltıldı. İstanbul Valisi Muammer Güler, Bakırköy İstanbul Caddesi üzerindeki kafeteryada meydana gelen patlamanın tüp gazdan kaynaklandığını açıkladı.
ÖNCEKİ HABER

İlköğretime kayıtlar otomatik yapılacak

SONRAKİ HABER

GÖZALTINDAKİ KESK’LİLERE DESTEK YAYILIYOR

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...