04 Haziran 2009 00:00

KAKA’YA ANCELOTTİ KANCASI

İTALYA Serie A takımlarından AC Milan Brezilyalı yıldızı Kaka’ya, şimdi de İngiliz ekibi Chelsea talip oldu.

Paylaş

İTALYA Serie A takımlarından AC Milan Brezilyalı yıldızı Kaka’ya, şimdi de İngiliz ekibi Chelsea talip oldu.
İspanyol devi Real Madrid’in transferi için 105 milyon avroyu gözden çıkardığı yıldız futbolcunun adı, Milan eski teknik direktörü Ancelotti’yi getiren Londra ekibiyle anılmaya başlandı. Milan’dan ayrıldıktan sonra Chelsea ile 3 yıllığına anlaşan Teknik direktör Carlo Ancelotti’nin Kaka’nın meajerliğini de yapan babası Bosco Leite’yi arayarak futbolcuya talip olduğu söylediği, ve karar vermeden önce Chelsea’nin vereceği teklifi beklemesini rica ettiği iddia edildi.
BERLUSCONİ DE GERİ ADIM ATTI
Daha önce İngiltere Premier Lig kulübü Manchester City’nin 100 milyon avroluk teklifini son dakikada devreye girerek reddeden ve “Kaka gibi değerleri olan bir oyuncuyu kolay kolay gözden çıkaramayız” açıklamasında bulunan Milan Başkanı Berlusconi de geri adım attı ve “Kaka’yı Milan’da tutabilir miyiz bilmiyorum. Çünkü Real Madrid’in Kaka’ya teklifi çok büyük. Kaka’nın geleceği konusunda henüz bir şey bilmiyorum. Galliani ile henüz görüşmedim” diye konuştu.
KAKA KALMAK İSTİYOR
Tüm bu gelişmler yaşanırken, tartışmaların merkez ismi Kaka ise milli takım kampına katılmak için Brezilya’ya hareketinden önce havaalanında yaptığı açıklamayla tavrını net bir şekilde ortaya koydu. Kaka, ”Milyonlarca Milan taraftarına, kararımı açıklıyorum ve kalmak istediğimi söylüyorum. Son kez söylüyorum, Milan’dan ayrılmak istemiyorum. Artık beni rahat bırakın” diye konuştu. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Bülent Korkmaz gönderildi

SONRAKİ HABER

Mehmet Yıldız ikinci yarıda sustu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...