09 Haziran 2009 00:00

‘Bütçemize uygun transferler yapacağız’

SİVASSPOR Teknik Direktörü Bülent Uygun, mevcut kadronun üzerine belli ölçülerde takviye yaparak yola devam etmeyi düşündüklerini söyledi.

Paylaş

SİVASSPOR Teknik Direktörü Bülent Uygun, mevcut kadronun üzerine belli ölçülerde takviye yaparak yola devam etmeyi düşündüklerini söyledi.
Uygun, yaptığı açıklamada, yeni sezonda oyuncu transferi konusunda kulübün bütçesine uygun hareket edeceklerini belirtti.
Sivasspor’un başarılarının değerlendirildiği bir ortamda kadrodaki oyuncuların diğer takımlara transfer edilmesinin kulübe maddi katkı sağlayacağını ifade eden Uygun, şöyle konuştu: ‘’Sivasspor olarak bütçemize uygun hareket edeceğiz. Özellikle başardıklarımıza bakıldığı bir ortamda elimizdeki kadronun içinden giden arkadaşlar bize maddi anlamda katkı sağlayacaklar ve Şampiyonlar Ligi’nin getirisiyle hedeflediğimiz 35 bin kişilik stadımızı, 5 bin kişilik spor salonumuzu, 3 bin kişilik yüzme havuzumuzu, aynı zamanda 50 derslikli Sivasspor Koleji’ni ve bu tarzdaki projelerimizi de hayata geçirip takımımıza gençleri de katarak ve önümüzdeki yıllarda hedefi daha da büyüterek yolumuza devam etmek istiyoruz. Mevcut kadronun üzerine belli ölçülerde takviye ve değişiklikler yaparak yolumuza devam etmek istiyoruz.’’
‘YABANCILAR DEĞİŞECEK’
Bilica’nın, Fenerbahçe ile anlaştığını hatırlatan Uygun, ‘’Bilica artık yeni sezonda Fenerbahçe formasını giyecek. Mehmet’in durumu var. Kalanlar arasında da 4 tane yabancı oyuncumuz var. Şampiyonlar Ligi’ne gitmiş olmamızdan dolayı onlarda bir değişikliğe gitmeyi düşünüyorum. Onları da yönetim fiyat anlamında belirleyecektir. Aynı şekilde yeni sezona geri kalan arkadaşlarla devam edeceğiz’’ diye konuştu.
Yurt dışındaki bazı kulüplerden transfer teklifleri aldığını ifade eden Uygun, ‘’Yurt dışından bazı teklifler geliyor. Teklifler beni tatmin ederse ve hayal ettiğim başarıları elde edebilmek adına benimle aynı frekansta olursa o zaman değerlendiririm. Bu anlamda bir teklif almadığım için herhangi bir teklifi değerlendirmiş değilim. Katar’dan ve Suudi Arabistan takımlarından teklifler aldım’’ dedi. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Trabzonspor, Souness ile anlaşamadı

SONRAKİ HABER

‘Gurbetçiler’ mercek altında

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...