14 Haziran 2009 00:00

2.5 milyonluk metrobüse bak!

İSTANBUL’da Phileas marka metrobüslerden biri yine arıza yaptı. Şoför dakikalarca uğraşmasına rağmen aracı çalıştıramadı.

Paylaş

İSTANBUL’da Phileas marka metrobüslerden biri yine arıza yaptı. Şoför dakikalarca uğraşmasına rağmen aracı çalıştıramadı. Metrobüs yolunun her iki tarafından uzun araç kuyrukları yaşanırken, vatandaşlar sık yaşanan arızalar nedeniyle belediyeye tepki gösterdi.
Söğütlüçeşme-Edirnekapı arasında sefer yapan Phileas marka metrobüslerden bir tanesi Çağlayan’da arızalandı. Duran ve bir daha da çalıştırılamayan 34 TN 2982 plakalı araç nedeniyle metrobüs yolunun her iki yönünde onlarca araç birikti. Durak görevlileri duran metrobüs trafiğinin normale dönmesi için uzun süre çaba sarfetti. Bu doğrultuda Söğütlüçeşme-Edirnekapı istikametinde biriken araçların, ters istikamete sokularak arıza yapan aracın önüne geçmesi sağlandı. Diğer istikametten gelen metrobüsler de dönüşümlü olarak yoluna devam etti.
Şoförler basın mensuplarının meydana gelen arıza ile ilgili sorularını yanıtsız bıraktı. Olay yerine gelen “Metrobüs Hattı Acil Müdahale Aracı” ve ekipleri araçtaki sorunu gidermeye çalıştı. Sık meydana gelen arızalara halk da tepki gösterdi. (İSTANBUL)
ÖNCEKİ HABER

Para mı sağlık mı?

SONRAKİ HABER

VAHŞET

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...