15 Haziran 2009 00:00

Topuz, Fener’in elinde kaldı!

FUTBOL kamuoyunu günlerdir meşgul eden Mehmet Topuz transferine son noktayı başkan Aziz Yıldırım koydu.

Paylaş

FUTBOL kamuoyunu günlerdir meşgul eden Mehmet Topuz transferine son noktayı başkan Aziz Yıldırım koydu.
Özel bir uçakla Kayseri’ye giden Yıldırım, daha önce “Doğuştan Beşiktaşlıyım” diyen, siyah-beyazlı forma ile fotğraf çektirip, başka bir takımda oynamak istemediğini söyleyen Mehmet Topuz’u Fenerbahçe forması giymesi için ikna etti.
Topuz’un özel uçakla İstanbul’a getiren Yıldırım’ın, başarılı futbolcuya resmi sözleşmeyi imzalatması da uzun sürmedi. Mehmet Topuz üzerindeki sarı-lacivertli forma ile kendisini 3 yıllığına Fenerbahçe’ye bağlayan resmi sözleşmenin altına imza attı.
38 NUMARALI FORMAYI GİYECEK
Fenerbahçe’de 38 numaralı formayı giyecek olan 26 yaşındaki futbolcu, pazartesi günü Şükrü Saracoğlu Stadı’nda taraftarın ve basının karşısına çıkacak. Topuz için düzenlenecek tören saat 11.30’da başlayacak.
İmza töreninin ardından, Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, transfer sürecini değerlendirdi.
Kayserispor ile prensipte anlaştıktan sonra, anlaşmayı kağıda döktüklerini belirten Mosturoğlu, “Yaptığımız sözleşmede yeni bir model uyguladık. İlerleyen günlerde açıklayacağız. Bu Türkiye’de bir ilk oldu” ifadelerini kullandı.
Beşiktaş’a da Mehmet Topuz transferi konusunda izlediği yol nedeniyle eleştiriler getiren Mosturoğlu, “Beşiktaş’ın izlediği yöntem maalesef doğru değildi. Bu tüm kulüpler için öğretici bir transfer oldu” diye konuştu. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

SÖZ OLA TORBA DOLA

SONRAKİ HABER

Hidayet için bir ilk

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...