16 Haziran 2009 00:00

Topuz için özel tören

Fenerbahçe, transferin en çok konuşulan ismi olan Mehmet Topuz için Şükrü Saracoğlu Stadı’nda tören düzenledi. Sarı-lacivertli kulüp ile geçtiğimiz cumartesi günü sözleşme imzalayan Mehmet Topuz, dün taraftarların da katıldığı törende bir kez daha sözleşme imzaladı.

Paylaş

Fenerbahçe’nin 13 Haziran Cumartesi günü sözleşme imzaladığı futbolcu Mehmet Topuz, düzenlenen törende basının ve taraftarın önüne çıktı.
Topuz, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda düzenlenen görkemli törende, taraftarın önünde bir kez daha imza attı.
İki sezon önce Brezilyalı yıldız Roberto Carlos için gerçekleştirilen törenin aynısı Mehmet Topuz’a da yapıldı. Törene takım elbise giyerek çıkan Topuz, saha içine kurulan platformda Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile birlikte oturdu. Topuz, konuşmaların ardından soyunma odasına gidip üzerini değişerek bu kez Fenerbahçe formasıyla sahnede yer alarak sözleşme imzaladı.
TARAFTARLAR TRİBÜNDE
Mehmet Topuz için düzenlenen töreni yaklaşık 3 bin taraftar tribünlerden izledi. Fenerium alt tribünde coşkulu bir atmosfer oluşturan taraftarlar yaptıkları tezahüratlar eşliğinde Topuz’un platforma çıkmasını bekledi.
‘’Kıskananlar çatlasın’’ şeklinde tempo tutan taraftarlar, ellerindeki dövizlere yazdıkları yazılarda, sarı-lacivertli ekibin bu transferde karşı karşıya geldiği Beşiktaş’a göndermeler yaptılar.
Transferinde önce Beşiktaş ile anlaşıp siyah-beyazlı formayı giymek istediğini açıklayan ancak daha sonra Fenerbahçe’ye ‘’Evet’’ diyen Mehmet Topuz için taraftarlar tezahürat besteledi. Taraftarlar, tören öncesi tempo tuttukları ‘’Önce formayı öp, sonra özür dile, bu taraftar seni basacak kalbine’’ şeklindeki tezahüratı, Mehmet Topuz yöneticilerle birlikte platforma doğru yürürken yüksek sesle tekrarladı. Taraftarlar bu sırada ‘’Bir gün herkes Fenerli olur’’ şeklinde de tezahürat yaptı.
Aziz Yıldırım ve Mehmet Topuz, platformdaki yerlerini aldıktan sonra hazırlıklar yapılırken bir süre konuşmadan bekleyerek bu esnada tribünlerin tezahüratlarını dinlediler. Oldukça keyifli görülen başkan Yıldırım, bir ara taraftarların tezahüratlarına alkışla tempo tuttu.
Mehmet Topuz’un tanıtım törenine medyanın ilgisi de büyük oldu. Çok sayıda kuruluş töreni canlı yayınlayarak ekranlara taşırken, naklen yayın kameralarıyla birlikte 30’a yakın kamera ve çok sayıda foto muhabiri töreni görüntüledi.
‘BU TRANSFER İÇİN 3 YIL UĞRAŞTIK’
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, “Bir transfer nasıl yapılır bunu bugün burada hep beraber yaşayacağız. Mehmet Topuz’a 3 yıldır Fenerbahçe formasını giydirmek için uğraştık” dedi.
Yıldırım, “Kayserispor Başkanı Recep Mamur’a Kayserili yöneticilere teşekkür ediyorum. Mehmet Kayseri’de yetişti ve oradan buraya geldi. Onlara teşekkür ediyorum. Beşiktaş Kulübü de büyük bir camiadır. Bu transferin nasıl yapılacağı konusunda heyecanlarından dolayı yanlış yapmış olabilirler. Beşiktaş ve Galatasaray kulüpleri çok önemli camialardır. Onlarsız olmaz. Onlara saygımız sonsuz. Önümüzdeki dönemlerde inşallah böyle sorunlu transfer dönemi yaşamayız” ifadelerini kullandı.
Aziz Yıldırım “Değerli Fenerbahçeliler haftanın ilk gününde buraya geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Gerçek Fenerbahçelilik budur. Benim ile birlikte bu transferin bitmesini sağlayan yönetici arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
MEHMET TOPUZ: BANA GÜVENİN
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’dan sözü alan Mehmet Topuz ise, “Çok mutluyum ve heyecanlıyım. Hayatımın en zor üç haftasını geçirdim. Fenerbahçe formasını uzun yıllar giymek istiyorum. En çok ihtiyacım olan iki şey var. Fenerbahçe taraftarının bana güvenmesi ve tatil yapmak. Fenerbahçe’nin şampiyonluğunda büyük payım olacak. Bunu herkes görecektir. Hepinizi çok seviyorum.” dedi.
(SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Avantaj Efes Pilsen’e geçti

SONRAKİ HABER

Aydınlardan ‘Günlük dostları’ kampanyası

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa