17 Haziran 2009 00:00

Aykut Fenerbahçe’de

Sarı-lacivertli ekip, futbol şubesi sportif direktörlüğüne eski futbolcularından Aykut Kocaman’ı getirdi. Aykut Kocaman, başkan Aziz Yıldırım’ın da katıldığı törende 3 yıllık sözleşmeye imza attı

Paylaş

Fenerbahçe’nin efsane futbolcularından Aykut Kocaman, kulüp binasında dün düzenlenen imza töreniyle, Fenerbahçe Spor Kulübü Futbol Şubesi Sportif Direktörlüğü’ne getirildi..
İmza töreninde konuşan başkan Aziz Yıldırım, sportif direktörlük sisteminin Türkiye’de ilk kez denendiğini belirtip herkesin Aykut Kocaman’a yardımcı olmasını isterken, Aykut Kocaman da şimdiye kadar üstlendiği görevlerden farklı bir kulvarda koşmaya başlayacağını ifade etti.
İmzaların atılmasından sonra ilk olarak konuşan başkan Aziz Yıldırım, “Sayın Aykut Kocaman’ı, Fenerbahçe Spor Kulübü Futbol Şubesi’nin sportif direktörü olarak atamış bulunduk. Kendisiyle 3 yıllık mukavele yaptık. Aykut’la beraber düşüncelerimizi ve koymuş olduğumuz hedefleri, önümüzdeki 3 yıl içinde inşallah yerine getireceğiz. Ondan sonraki yıllarda da bu sportif direktörlüğün esas amacı olan tüm bu şubeyi idare etme pozisyonuna inşallah Aykut Kocaman bu kulüpte gelecektir. Hedef; 3 yıllık dönemin ardından bu sportif direktörlüğü Aykut Kocaman’ın Avrupai anlamda yapmasıdır. Yeni dönemde Aykut’un hem takımımıza hem de kulübümüze büyük katkıları olacağına düşündüğümüz için bu kararı aldık. İnşallah 3 yılın sonunda, Aykut ile buraya uzun yıllar hizmet edecek şekilde yeni bir mukavele yaparız. Aykut’a da camiaya da hayırlı olsun” dedi.
‘FARKLI BİR KULVAR’
Aykut Kocaman ise, “Önce Başkan’a ve şahsında Fenerbahçe’ye çok teşekkür ediyorum. Fenerbahçe’ye döndüğüm ve Fenerbahçe’ye transfer olduğum için mutluyum. Çok uzun bir aradan sonra dönmüş oldum. Başkanımızın da ifade ettiği gibi çok farklı bir kulvar olacağını biliyorum. 25 yıldır futbolun içindeyim ancak bugüne kadar futbolcu ve teknik direktör olarak bu işlerin içindeydim ve bugüne kadar geldim. Artık Fenerbahçe camiası içinde biraz daha farklı bir kulvarda koşacağız. Ama her zaman olduğu gibi paydası futbol. Dolayısıyla yeni işimde de adaptasyon süresi mutlaka olacaktır. Bu süreyi en kısa sürede atlatıp, hizmet ve görev anlayışı içinde devam etmeye çalışacağım. Umarım mahcup olmam ve mahcup etmem. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

ENSTANTANE

SONRAKİ HABER

22 yayın kuruluşuna uyarı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...