18 Haziran 2009 00:00

Fernandez de Trabzonspor’u reddetti

TEKNİK direktör arayışlarına devam eden Trabzonspor, Sven-Goran Eriksson’un ardından teklif götürdüğü Fransız teknik adam Luis Fernandez den de ret yanıtı aldı.

Paylaş

TEKNİK direktör arayışlarına devam eden Trabzonspor, Sven-Goran Eriksson’un ardından teklif götürdüğü Fransız teknik adam Luis Fernandez den de ret yanıtı aldı.
Tecrübeli Fransız teknik adam, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener’le görüştüğünü ancak konuşacak bir şeylerinin kalmadığını söyleyerek transfer görüşmelerini sonlandırdığını ifade etti. Luis Fernandez’in, “Trabzonspor iyi bir kulüp. Bu sezon Türkiye ligini Fenerbahçe ve Galatasaray’ın önünde bitirdiler. Ancak görüşmeleri devam ettirmeyeceğim” şeklindeki konuştuğu bildirildi.
Bu gelişmenin ardından bordo-mavili ekibin rotayı, Alberto Zaccheroni, Vahid Halilhodzic, Michael Laudrup gibi diğer yabancı teknik adam adaylarına çevirdiği belirtiliyor.
TJİKUZU İLE ANLAŞMA SAĞLANDI
Bu arada Trabzonspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un Namibyalı oyuncusu Razundara Tjikuzu ile prensipte anlaşma sağladı.
Kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, İstanbul B.Belediyespor ile yaptıkları görüşmenin olumlu geçtiğini belirterek, ‘’Görüşmelerde büyük ölçüde anlaşmaya vardık. İlerleyen günlerde transfer resmiyet kazanacak’’ dedi.
29 yaşındaki oyuncu daha önce Werder Bremen, FC Hansa Rostock, Duisburg, Ç.Rizespor ve İstanbul B.Belediyespor’da görev almıştı.
Trabzonspor, yeni sezon öncesi Manisaspor’dan Ferhat Öztorun ve Hansa Rostock takımından Zafer Yelen’den sonra üçüncü futbolcuyla anlaşma sağlamış oldu. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Geri adım atmayacağız

SONRAKİ HABER

Birlik olma zamanı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa