19 Haziran 2009 00:00

Trabzon, Halilhodziç’ten haber bekliyor

TEKNİK direktör arayışını sürdüren Trabzonspor, Vahid Halilhodziç’ten haber bekliyor. Bu arada bordo-mavililer iç transferde Serkan Balcı’yla iki yıllığına daha anlaşmaya vardı.

Paylaş

TEKNİK direktör arayışını sürdüren Trabzonspor, Vahid Halilhodziç’ten haber bekliyor. Bu arada bordo-mavililer iç transferde Serkan Balcı’yla iki yıllığına daha anlaşmaya vardı.
Yeni sezon öncesi teknik direktör bulma konusunda ciddi sıkıntılar çeken yönetim kurulu, bu sorunu önümüzdeki hafta başına kadar halletmek istiyor.
Şenol Güneş, Graeme Souness, Samet Aybaba, Sven Göran Eriksson ve Luis Fernandez’i takımın başına getirme girişimlerinden istediği sonucu alamayan yönetim, son alternatif olarak Boşnak teknik adam Vahid Halilhodziç’e yoğunlaştı.
Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Vahid Halilhodziç’le temas halinde olduklarını belirterek, “Bir görüşme yaptık ve bizden biraz süre istedi. Halilhodziç, Trabzonspor’u ve Türk futbolunu yakından tanıyan kaliteli bir teknik adam. Şu anda Fildişi Sahilleri’nin başında ve Cuma günü bir maçı var. Eğer bize verdiği süreye kadar başka bir teknik adamla anlaşmazsak kendisiyle masaya oturabiliriz” dedi.
SERKAN KALDI
Öte yandan bordo-mavili takımın iç transferde sözleşmesi sona eren Serkan Balcı’yla yeniden anlaşmaya vardığı öğrenildi. İstanbul’da yapılan görüşmede aldığı ücrette indirime gidilmesini kabul eden futbolcuyla 2 yıllık ön protokol yapıldığı ve bu konuda son kararı başkan Sadri Şener’in vereceği bilgisine ulaşıldı.
Bu arada geçtiğimiz sezon Trabzonspor’dan yılda 1 milyon 900 bin TL alan Serkan’ın yeni sezonda, 1 milyon 400 bin TL’ye razı olduğu belirtildi. Geçtiğimiz günlerde dünya evine giren Serkan’ın önümüzdeki günlerde Trabzon’a gelerek basın önünde sözleşme imzalaması bekleniyor.
AVNİ AKER’E UEFA İNCELEMESİ
Öte yandan önümüzdeki sezon UEFA Avrupa Ligi’ne katılma mücadelesi verecek olan ve ön eleme maçları oynayacak olan bordo-mavili ekibin maçlarını oynayacağı Hüseyin Avni Aker Stadı’nı gezen 4 kişilik UEFA heyeti, incelemelerde bulundu.Heyet, stadın UEFA kriterlerine uygun olup olmadığı konusunda karar vermek için incelemelerde bulunurken, belirlenen eksikler hakkında kulüp yetkililerinden talepte bulundular. UEFA heyetinin öncelikle stadın üstünün kapatılmasını ve otopark sorununun çözülmesini istedikleri öğrenildi. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

çok güzel haberler bunlar!

SONRAKİ HABER

Zafer Efes Pilsen’in

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...