19 Haziran 2009 00:00

Sean Penn’den ‘aile’ molası

USTA oyuncu Sean Penn, bu yıl içinde anlaştığı filmlerde rol almaktan vazgeçti. Bir neden açıklanmadıysa da, haberler “aile meseleleri” tahmininde bulunuyor.Sean Penn’in sözcüsü,

Paylaş

USTA oyuncu Sean Penn, bu yıl içinde anlaştığı filmlerde rol almaktan vazgeçti. Bir neden açıklanmadıysa da, haberler “aile meseleleri” tahmininde bulunuyor.
Sean Penn’in sözcüsü, “Üç Ahbap Çavuşlar”ın (The Three Stooges) yeniden uyarlamasında ve “Cartel” isimli filmde, Sean Penn’in rol almayacağını açıkladı.
2007 yılında, 13 yıldır Robin Wright-Penn ile evli olan aktörün eşiyle boşanması gündeme gelmişti. Vazgeçilen boşanma, zaman zaman yeniden konusu açılarak gündemden düşmedi.
Sean Penn, bu yıl Milk filmindeki rolüyle Oscar ödülü kazanmıştı. 1960 doğumlu sanatçı, iki Oscar’ının yanı sıra birçok ödülün sahibi, sevilen bir oyuncu. Ayrıca, Amerikan politikalarına gösterdiği muhalif tepkileriyle de tanınıyor.
Penn’in çekilmiş iki filmi yayına girmeyi bekliyor. Bunlar “Hayat Ağacı” (The Tree of Life) ve “Fair Game”. (KÜLTÜR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Mersin’de 12 Eylül’le yüzleşen bir oyun

SONRAKİ HABER

Van Devlet Tiyatrosu Kürtçeye alıştı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...