21 Haziran 2009 00:00

Hayat Televizyonu emekçilerin sesi oldu

Gaziantep’te Hayat Televizyonu ile dayanışma amacıyla etkinlik düzenlendi. Ravanda Otel Camdan Restorant’ta gerçekleştirilen dayanışma yemeğinde bir araya gelen Hayat Televizyonu dostları türküler...

Paylaş

Gaziantep’te Hayat Televizyonu ile dayanışma amacıyla etkinlik düzenlendi. Ravanda Otel Camdan Restorant’ta gerçekleştirilen dayanışma yemeğinde bir araya gelen Hayat Televizyonu dostları türküler eşliğinde halay çekip eğlendiler.
Yemekte konuşan Hakimiyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Gazeteciler Cemiyeti yöneticisi Murat Güreş, kanalın ‘Kral Çıplak’ demek için kurulduğunu anlattı. Hayat Televizyonu Genel Koordinatörü İskender Bayhan, yayın hayatına Telekom işçilerinin grevini duyurarak başlayan Hayat Televizyonu’nun geçen süre içinde işçilerin, emekçilerin, şiddete uğrayan ve sömürüyü iki kat yaşayan kadınların, aydınların, barış ve demokrasi isteyen Kürt emekçilerinin sesi, izlenebildiği her coğrafyada uluslararası bir dayanışma kürsüsü olduğunu belirtti. Hayat Televizyonu’nun yayına başladığı günden bu güne kendisini var eden işçilerin, emekçilerin, halkın dışında kimsenin önünde eğilmediğini belirten Bayhan “ Hayat Televizyonu’nun kelimenin tam anlamıyla milyonerlerin değil milyonların televizyonu olabileceğine inanan insanlar olarak, önümüzdeki dönemde daha zengin, daha renkli, daha izlenebilir bir televizyon yaratmak için hepinizi ‘televizyoncu’ olmaya çağırıyorum” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından gece müzik dinletileri ve katılımcıların türküler eşliğinde çektiği halaylarla devam etti. (GAZİANTEP)
ÖNCEKİ HABER

Deprem İzmirlileri korkuttu

SONRAKİ HABER

Beyoğlu esnafı çözüm bekliyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa