22 Haziran 2009 00:00

çok güzel haberler bunlar -2-

İyi akşamlar sayın seyirciler. Manüel TV’nin hazırladığı ana haber bültenine hoş geldiniz. Önce özetler! Atı alan Üsküdar’ı geçti!.. Kurt kocadı; köpeğin maskarası oldu!..

Paylaş

- İyi akşamlar sayın seyirciler. Manüel TV’nin hazırladığı ana haber bültenine hoş geldiniz. Önce özetler! Atı alan Üsküdar’ı geçti!.. Kurt kocadı; köpeğin maskarası oldu!.. Karısına 5 dakika sonra evdeyim dedi 5 sene oldu hala dönmedi!.. Haydan geldi huya gitti!.. Kendisine kahve yapmadı diye karısını boşayan adam kahveciye biriken borcunu ödemeyince feci şekilde dayak yedi!.. Ünlü mankene el veren yaşlı kurt kim?.. Cacık nasıl yapılır?.. Tavuk mu yumurtadan çıkar; yumurta mı tavuktan!.. Gaz yapan çocuğun sırtına vurmak ne kadar doğrudur!.. Hepsi az sonra Manuel TV ana haberde!.. Şimdi haberler!.. Sayın Seyirciler işsizlik azalıyor!.. Bugün öğle saatlerinde haber merkezimize gelen bir habere göre işsizlik rakamları geçen aya nazaran bir hayli azaldı. Haberi getiren habercinin getirdiği habere göre geçen ay 3. 765. 000 olan işsiz sayısı bu ay 3. 765 olarak tespit edildi! Çünkü tıpkı parada olduğu gibi belirtilen rakamda da 3 sıfır atıldı! Bu konuda görüşüne başvurduğumuz yetkililer ise “Gerekirse sıfır mıfır dinlemeyiz sağdaki bütün rakamları sileriz ve sadece bir tek rakam kalır” dediler! Buna göre hızla artan ülkemizin nüfusu da bazı rakamlar atılarak düşürülebilecek!... Öte yandan bir sevindirici haberde sabah saatlerinde Çorum İskilip’ten geldi! İskilip muhabirimizin bildirdiğine göre İskilip’de enflasyon dün akşamüzeri düştü! Şimdi konu ile ilgili bilgi almak için İskilip muhabirimiz Satılmış’a bağlanıyoruz! Satılmış!
- Merhaba Feride! Nörüyon!
- Eee iyiyim Satılmış, sen nasılsın? Bize olayı anlatır mısın?
- Şincik ben eşşağnen bayıra yukarın çıkıyordum! Benim daazamın oğlu var, adı Bekteş! Bağa didiki “Ula Satılmış gel böğün seninle bazara gidek!” Didim “Haydın gidek” Bir saata kalmadı bazara vardık! Bazarı bir görsen iğneyi atsan yere neyin düşmez! “Ula Bekteş” didim “Hani kimsede para neyim yoktu!” didim!.. Bekteş ağzı açık ayran delisi gibin bazardakilere bakıyordu! “Valla” didi “Dimek enflasyon düşmüş!” O vakit ben de bu haberi yaptım ve hemen sizi aradım! Nası, iyi etmiş miyim?
- İyi de laf mı Satılmış, haberin babasını yapmışsın! Evet sayın seyirciler gördüğünüz gibi memlekette hep kötü şeyler olmuyor! İyi şeyler de oluyor! Şimdi de kameralarımızı bir röportaj için İstanbul’a, muhabirimiz Samet’e çeviriyoruz. Samet yanında bir konuğun var sanırım, bize neler söyleyeceksin?
- Evet Feride, yanımda “Var mısın Yok musun” adlı yarışma programının ünlü sunucusu Acun Ilıcal’ı var! Ve hemen Acun’a soruyorum!.. Acun, kanalımız için benimle röportaj yapmaya var mısın yok musun?
- Yokummm!
- Gördüğün gibi Feride Acun Ilıcalı “Yokummmm” dedi! Başka bir konukla başka bir röportajda buluşmak üzere söz tekrar sende!
- Sayın seyirciler şimdi kısa bir ara! Siz bekleyin ama belki ben gelmeyebilirim!
ÖNCEKİ HABER

YAŞAMA KÜLTÜRÜ

SONRAKİ HABER

Artık sanal dublörler var

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa