22 Haziran 2009 00:00

zama zingo

Birbirinden farklı programlar yapabilme yeteneğinde insanlara saygım var. Birincisi, galiba Reha Muhtar. Çok acayip haber bültenlerinden...

Paylaş

* Birbirinden farklı programlar yapabilme yeteneğinde insanlara saygım var. Birincisi, galiba Reha Muhtar. Çok acayip haber bültenlerinden, “Reha Muhtar’la İtiraf”a, “Ateş Hattı”ndan, şimdi de “Çok Farklı”ya... Geç saatlerin bu haber programı, hakikaten çok farklı; hem alışık olduğumuz televizyon işlerinden, hem de Reha Muhtar saçmalamalarından. Tabii yine Reha Muhtarlıklar çıkıyor arada; onları yapan da, bunu yapan da aynı adam sonuçta, başkası değildi ya.
* Asıl, Ahmet Çakar’la ilgili bir hikaye anlatacağım. Oradan aklıma geldi. Ahmet Çakar da az “çok kişilikli” değil. Spor yorumculuğu da çok yönlü bir iş zaten, futbol bilgisinden başka bir ton şey daha lazım. Ahmet Çakar burada da, yarışma sunuculuğunda orijinal bir isim.
* Bugün neden lafı uzatasım var, ben de anlamadım. Diyeceğim şuydu; bu ilginç adam, Ahmet Çakar, kadın yarışmacılardan biriyle konuşuyordu. Yarışmada, yarışmacılar birbirlerini eliyorlar, bu kadın da, diğer kadın yarışmacıyı elemiş, geriye erkek yarışmacıyla devam etmeyi seçmiş. Doktor Ahmet Çakar’ın buna getirdiği uzman yorumu şu oldu: “Siz kadınlar, birbirinizle rekabete dayanamıyorsunuz. Ama sizin bir suçunuz yok. Hepsi östrojen yüzünden.” Televizyonda ne yorumlar, ne rekabetler gördük, ama böylesini hiç duymadım, nasıl tepki vereceğimi bile bilemedim!..
ÇAĞDAŞ GÜNERBÜYÜK
ÖNCEKİ HABER

Rakocevic Efes Pilsen’de

SONRAKİ HABER

‘Fluminense’ye gitmek istiyorum’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa