23 Haziran 2009 00:00

İŞTEN ATMALAR YASAKLANSIN!

Sosyalist Parti, İşçi Kardeşliği Partisi, Devrimci İşçi Partisi, SODAP, Ürün ve SEH gibi örgütlerin oluşturduğu ‘İşten Atmalar Yasaklansın Girişimi’, ‘İşten Atmalar Yasaklansın, İşsize İş’ başlığı altında bir forum gerçekleştirdi.

Paylaş

Sosyalist Parti, İşçi Kardeşliği Partisi, Devrimci İşçi Partisi, SODAP, Ürün ve SEH gibi örgütlerin oluşturduğu ‘İşten Atmalar Yasaklansın Girişimi’, ‘İşten Atmalar Yasaklansın, İşsize İş’ başlığı altında bir forum gerçekleştirdi. Petrol-İş Genel Merkezi’nde önceki gün düzenlenen forumda, işten atmalara ve krize karşı mücadele tartışıldı. Türk-İş, KESK ve DİSK’e bağlı bazı sendikaların yönetici ve üyeleriyle, Sabah-atv grevcileri, tersane işçileri, DESA Direnişiyle Dayanışma Kadın Platformu ve İstanbul’da bulunan üniversitelerden asistanların da katıldığı forumda söz alanlar, işten atmalara karşı ortak mücadelenin olanaklarını tartıştılar.
Girişimin çalışmalarını devam ettirmesinin kararlaştırıldığı forumun sonuç bildirgesinin bu hafta içi kamuoyuna açıklanacağı belirtildi. İSTANBUL
ÖNCEKİ HABER

Sen misin Fatih Belediyesi’ne gelen!

SONRAKİ HABER

TCDD emekçileri iş bıraktı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...