23 Haziran 2009 00:00

BELEDİYE BAŞKANI BABASINI BİLE TANIMADI

ÇORUM’da belde belediye başkanı kimsenin gözünün yaşına bakmadı.

Paylaş

ÇORUM’da belde belediye başkanı kimsenin gözünün yaşına bakmadı. Çorum’un Eskialibey Beldesi Belediye Başkanı Ertürk Daşdemir, hazine arazisini ektikleri iddiasıyla aralarında babası ve belediye meclis üyelerinin de bulunduğu 148 kişi hakkında suç duyurusunda bulundu.
Beldede çiftçilerin birlik ve beraberlik içerisinde, huzur ortamında kendi arazilerini kullanması gerektiğini belirten Belediye Başkanı Ertürk Daşdemir, yasal olmayan yollarla devletin yaklaşık 5 bin dönüm arazisine tecavüz eden kişileri tespit ettiklerini ifade etti.
MECLİS ÜYELERİ DE VAR
Bu kişiler arasında babası Ali Daşdemir ile Belediye Meclisi Üyeleri Kadir Çankaya, Hüsamettin Çoban, Veli Höcü, Halil Barak, Ahmet Şirin ve Menduh Tokatlı’nın da olduğunu söyleyen Daşdemir, “Devletin arazisini haksız olarak kullandıklarını tespit ettiğimiz kişileri bildirdik. Yasalara herkesin saygılı olması gerekiyor” dedi.
Belediye Başkanı Daşdemir, kendisinden önce görev yapan arkadaşının da 1999-2004 yıllarında 236 kişi hakkında suç duyurusunda bulunduğunu hatırlatarak, bu konuda sonuna kadar mücadelelerinin süreceğini sözlerine ekledi. (ÇORUM)
ÖNCEKİ HABER

BAŞYAZI

SONRAKİ HABER

3’üncü kattan düşen çocuğu havada yakaladı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa